Noves Generacions de Palma visita el Territori PalmaActiva

Noves Generacions de Palma visita el Territori PalmaActiva

Membres de Noves Generacions de Palma van visitar el passat dimarts 2 d`abril les instal · lacions de l`Agència de Desenvolupament Local de l`Ajuntament de Palma. A la visita van estar acompanyats per la regidora de Comerç, Treball i Joventut, Esperanza Crespí, i la directora general de Treball i Joventut, Silvia Romero. Els joves van visitar la seu central de l`organisme al c / Socorrs, 22 on s`ubica el Centre Integral de Recursos per a l`emprenedor i per a l`Ocupació, Serveis de Creació i consolidació d`empreses, Orientació Laboral i l`Agència de col · locació. També van poder conèixer de primera mà el funcionament de la Palma Film Office, el Servei de promoció econòmica i comerç i la Sala de Conferències. Els joves es van interessar especialment per programes com la Borsa de Talent, els concursos per a joves Yuzz i Eureka o l`assessorament per a emprenedors i per a la creació d`empreses.

Posteriorment van visitar el Centre d`Empreses de PalmaActiva: espai coworking, despatxos i locals de lloguer a baix cost per a emprenedors, tots ells punts destacats del programa electoral proposat per l`Organització juvenil del Partit Popular per als comicis municipals de 2011.

Finalment van conèixer el Centre de Formació de PalmaActiva on es desenvolupen activitats formatives per a emprenedors, pimes i persones aturades de Palma. Van visitar l`Aula Oberta i la regidora va donar a conèixer tots els programes de formació actualment en actiu com Navega, Activa +, Informa`t, Tecnoactiva i Empenta. Crespí també va informar als membres de la formació juvenil sobre la importància que té Palma com a ciutat turística i la seva connectivitat amb Espanya i Europa per a la creació i l`establiment de noves empreses posant com a exemple diverses experiències d`èxit.