Noves Generacions d`Eivissa celebra el seu dinar de companyonia

Noves Generacions d`Eivissa celebra el seu dinar de companyonia

Dissabte passat, dia 8 de febrer, Noves Generacions d`Eivissa va celebrar una paella de companyonia que va comptar amb l`assistència del President Insular del Partit Popular , Vicent Serra, en la qual els afiliats van tenir l`oportunitat de demanar totes aquelles qüestions d`actualitat i del seu interès, moltes d`elles relacionades amb el projecte de prospeccions petrolíferes al costat de la illa d`Eivissa.

Serra va reafirmar que el Consell Insular d`Eivissa està bolcat en aquesta causa, i que la voluntat del poble eivissenc és comú a la voluntat de tots els càrrecs del Partit, de manera que s`està fent i es seguirà fent tot el possible per defensar els interessos d`Eivissa. Serra va anunciar que avui, dimarts, 11 de febrer, viatjarà a Brussel • les per traslladar a les institucions europees el rebuig de la Illa a les prospeccions. Així mateix, el president Serra va afirmar que queden moltes raons per a l`optimisme, i que totes les vies per evitar aquestes prospeccions estan obertes.

Per la seva banda, el president de NNGG a l`illa, Toni Ramon, va reivindicar i emfatitzar la posició dels joves de l`organització juvenil amb aquesta causa, que coincideix amb la de la majoria dels joves d`Eivissa. Ramon va recordar que feia molt temps que no hi havia una cohesió social tan àmplia, i que aquesta és fruit de l`aplicació del sentit comú.

Toni Ramon va aprofitar per informar de la nova planificació de Noves Generacions d`Eivissa per al 2014, així com la implantació d`un nou format per a la celebració de les juntes directives insulars, que seran a partir d`ara assembleàries, de manera que tots els afiliats podran acudir a elles, independentment del seu càrrec dins de l`Organització.