Noves Generacions d`Eivissa entrega a Càritas més de 700 kilos de productes no peribles

Noves Generacions d`Eivissa entrega a Càritas més de 700 kilos de productes no peribles

L`organització juvenil del Partit Popular d`Eivissa, Noves Generacions, ha lliurat a aquest matí a la Càritas Diocesana un gran lot d`aliments no peribles amb motiu de la campanya de Nadal que desenvolupa aquesta organització, i gràcies a la col·laboració dels més de 400 militants i simpatitzants de la seva formació van assistir diumenge passat a l`acte de presentació de les seves candidatures municipals.

El president de l`organització, Toni Ramon, ha fet entrega dels productes als representants de Càritas i ha agraït als militants i simpatitzants la seva participació solidària en aquesta iniciativa, una recol·lecta que permetrà fer arribar als més necessitats aliments bàsics i de primera necessitat com llet, llegums, pasta o bolquers entre molts altres. Segons els càlculs de l`organització lot lliurat a Càritas supera els 700 quilos de pes.

Toni Ramon, ha volgut agrair en nom de la formació juvenil les mostres de solidaritat de tots els assistents a l`acte, i en aquest sentit ha manifestat que “es tracta d`una mostra de solidaritat important que confirma que petits gestos, posats en pràctica per moltes persones, tenen com a resultat grans accions”.