noves generacions del partit popular de les illes balears condemna les difamacions aparegudes a la uib

Durant els últims dies han pogut veure`s pels passadissos de l`edifici Gaspar Melchor de Jovellanos de la Universitat de les Illes Balears, pels carrers de Palma ia la xarxa social Facebook, diversos cartells que afirmen que “Parlar català produeix càncer”, suposadament signats pels Populars de les Illes Balears.

Arran d`aquests repugnants fets, que no fan altra cosa que crispar l`ambient, mentir sobre el nostre partit, atribuint falses afirmacions que no s`han fet, i difamar a la nostra formació política, que representa la gran majoria de la societat balear, Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears, com a formació juvenil present a la UIB, i que que aglutina el major nombre de joves implicats en política, vol condemnar de manera rotunda les difamacions que s`han fet tant a la Universitat, com a Facebook i les carrers de Palma.

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears reclama que s`investigui qui ha estat el responsable d`editar i difondre aquesta ofensiva, injuriosa i falsa propaganda, que atempta contra la dignitat del Partit Popular i la convivència en harmonia del bilingüisme integrador, que existeix a peu de carrer en la nostra societat. Els joves del Partit Popular de les Illes Balears sempre hem defensat, defensem i seguirem defensant, com a organització juvenil constitucionalista, demòcrata, liberal i tolerant, la convivència en igualtat dels dos idiomes oficials de la nostra comunitat autònoma.

El Partit Popular, amb la seva vocació de govern, i com àmplia formació política que representa i defensa els interessos de tots els ciutadans, inclou en les seves ponències la igualtat dels dos idiomes i la llibertat de les persones per usar les dues llengües. És per això que des NNGG Balears afirmem que els únics enemics que tenen les llengües són els que les volen imposar o destruir i els que fan política frívola amb les mateixes, atribuint falses afirmacions als contrincants del joc polític.

Finalment, els joves del Partit Popular envien un missatge als autors d`aquestes menyspreables actuacions, perquè reflexionin respecte a les mateixes i assimilen que mitjançant aquestes accions, l`únic que aconsegueixen és desqualificar a si mateixos, a l`estirar el joc brut per ocultar la manca d`arguments a favor dels seus mediocres, dèspotes i anacròniques tesis polítiques.