Noves Generacions del Partit Popular presenta la campanya “Nomasjovenesenparo.com”.

Noves Generacions del Partit Popular presenta la campanya “Nomasjovenesenparo.com”.

El president del NNGG del PP ha presentat la campanya “Nomasjovenesenparo.com” amb l`objectiu que els joves d`avui no volen un país on la meitat de la joventut està en atur.

“Volem mantenir l`economia espanyola. Però és insostenible que siguem sent una societat de serveis i sabem que Mariano Rajoy sabrà com dirigir aquesta situació quan arribi president del Govern” afirma Uriarte. Per a Espanya tenir a la meitat dels seus joves en atur, porta a aquest país a no generar riquesa ja que aquests joves en atur portin el segell d`haver pertangut a la generació de joves de Rodriguez Zapatero. Per això el líder de la joventut del PP afirma que “necessitem un govern seriós, que generi confiança. Incorporem el pla d`ocupació Jove presentat al Congrés dels Diputats amb la finalitat de generar llocs de treball i es convocar eleccions generals”.

A nivell de Balears, el president regional de Noves Generacions, Llorenç Galmés, ha destacat la preocupant i elevada taxa d`atur juvenil, que ja supera el 40%, i la necessitat de canvi en les polítiques d`ocupació jove per part dels governs socialistes de Balears i Espanya. Segons Galmés, “o es canvien les polítiques, o s`ofereix a la societat la possibilitat de pronunciar-se ja sobre una alternativa del PP al Govern mitjançant eleccions anticipades”.

Aquesta campanya recorrerà tot Espanya, amb l`objectiu que a mitjans de novembre es faci una gran convenció sobre ocupació a Catalunya, coincidint amb les eleccions autonòmiques. Els canals de comunicació que s`utilitzaran per donar-li propaganda a aquesta iniciativa seran:

1. Web. www.nomasjovenesenparo.com

2. Facebook. Pots unir-te al grup nomasjovenesenparo.com

3. Twitter. Segueix-a través del seu twitter oficial http://twitter.com/jovenesenparo