Noves Generacions demana responsabilitat a un alt càrrec de Salut

Noves Generacions demana responsabilitat a un alt càrrec de Salut

La filla d’ un alt càrrec de Salut Pública va celebrar una festa amb més de 40 persones el mes de juliol. Aquest va assenyalar als joves durant tot l’estiu com un dels principals problemes dels contagis de la Covid-19 a les Illes Balears. Des de Noves Generacions, demanem explicacions i rectificacions al mandatari per no predicar amb l’exemple.

Aquest capítol es junta amb la irresponsabilitat de la presidenta del Govern, Francina Armengol, quan la va trobar la Policia afora d’un bar de copes més tard de la una de la matinada. Les mesures ineficients del Govern han provocat que la regió estigui en un moment crític econòmica i sanitàriament. Així mateix, s’ha assenyalat, de forma injusta, en tot moment als joves com els culpables de transmetre el virus. No obstant això, s’ha demostrat que les accions de l’Executiu balear no han estat a l’altura per salvar la salut i els negocis de les Illes. A més, els episodis que han protagonitzat alguns polítics que governen la regió han resultat nefastos.

La presidenta de Noves Generacions de les Illes Balears, Marga Vicens, ha demanat l’aparició del mandatari “per rectificar les seves declaracions contra el jovent”. Vicens també ha assenyalat que “no es pot donar exemple si, des de la mateixa família, no s’actua de forma responsable per tractar d’aturar la transmissió”.