Noves Generacions destaca que la joventut és un dels eixos centrals de les polítiques de Serra i Bauzá

Noves Generacions destaca que la joventut és un dels eixos centrals de les polítiques de Serra i Bauzá

Noves Generacions del Partit Popular ha fet avui, dissabte 3 de gener, balanç de la gestió política de les principals institucions de Balears, així com un repàs a l`activitat política duta a terme per l`organització juvenil en el passat any 2014.

Amb motiu del sopar de germanor d`any nou de NNGG d`Eivissa, el president insular de la formació juvenil, Toni Ramon, ha destacat la intensa agenda política desenvolupada per Noves Generacions, fent èmfasis en la X Escola de Formació celebrada en Es Figueral, dues trobades de tu a tu amb el president del Consell d`Eivissa, Vicent Serra, i l`eurodiputada balear, Rosa Estaràs, i les contínues reivindicacions contra les prospeccions petrolíferes en el mar balear.

Toni Ramon ha destacat que “el Consell Insular i tots els municipis han tingut com un dels eixos centrals de les seves polítiques a la joventut”. “Malgrat l`austeritat i les mesures de xoc contra la crisi, el Partit Popular ha pogut complir els seus compromisos implantant beques de desplaçament per a estudiants universitaris, una nova Formació Professional dual, obrint la nova seu de la UIB a Eivissa, i les beques d`allotjament per a la residència universitària de Mallorca”.

Per la seva banda, el president autonòmic de l`organització juvenil, Andrés Ferrer, ha destacat que “el Partit Popular és el partit dels joves, de les persones que volen un lloc de treball, una educació pública, trilingüe i de qualitat, i un habitatge digne”. El líder dels joves del PP de Balears ha volgut destacar que el Govern de les Illes Balears ha destinat més de 33 milions d`Euros per combatre l`atur juvenil, fet que segons Ferrer “està donant els seus fruits; la comunitat autònoma porta més de 28 mesos reduint l`atur”. “No hem de permetre que l`oposició s`apoderi del bandera social, ja que és aquest i no un altre el Govern que augmentat més d`un 55% la despesa social, permetent portar la teràpia oncològica a Eivissa”. Així mateix, Ferrer ha destacat que “no hem de caure en el missatge buit dels quals es pugen al carro de la demagògia, dels quals en les institucions fan una cosa i després prediquen una altra”.

Toni Ramon ha conclòs destacant que Noves Generacions d`Eivissa es troba immersa en un procés de recollida d`idees i propostes per a l`elaboració del programa electoral amb el qual el Partit Popular es presentarà a les properes eleccions municipals, insulars i autonòmiques de maig. Finalment, el president de Noves Generacions de Balears ha afirmat que “Vicent Serra i José Ramón *Bauzá són l`única garantia d`estabilitat per als joves de Balears i per a la viabilitat de les institucions d`autogovern; la política no es construeix amb eslògans, sinó amb resultats”.