Noves Generacions d`Inca mostra el seu respecte i suport a la gent gran en el seu tradicional arbre de Nadal

Noves Generacions d`Inca mostra el seu respecte i suport a la gent gran en el seu tradicional arbre de Nadal

Noves Generacions del Partit Popular d`Inca va any rere any a la residència municipal Miquel Mir per obsequiar a la gent gran amb un arbre de Nadal que els membres de la formació juvenil adornen juntament amb els residents.

Aquest acte serveix, segons la presidenta de NG a Inca, per “mostrar als nostres majors que els joves d`avui som el que som gràcies a l`esforç i treball que durant anys han dut a terme per fer del nostre país el que avui és”. Civera afegeí que “el Nadal és una ocasió especial per mostrar a la gent gran el nostre respecte i admiració”. Durant el matí de divendres passat diversos membres de Noves Generacions d`Inca van plantar i adornar l`avet per a la residència amb la companyia i col·laboració dels ancians de la localitat.

En la trobada es van cantar nadales i es van recitar poemes nadalencs amb la presència del batle del municipi, Rafel Torres. NG va demostrar que mai s`ha de deixar perdre cap oportunitat que serveixi per honrar els que permeten als joves tenir un demà millor que el que van tenir els grans en el seu moment.