Noves Generacions exigeix al Pacte i a Antich manco administració i més educació

Noves Generacions exigeix al Pacte i a Antich manco administració i més educació

Davant la decisió del Govern dels Illes Balears, presidit pel socialista Francesc Antich, de retallar encara més el pressupost en Educació, concretament el 30% del destinat al Conservatori de Música de Menorca i suprimint les beques per a llibres en centres concertats, elNoves Generacions vol posar de manifest la seva total disconformitat amb aquesta decisió, i reclama del Govern una major atenció als joves, i en concret en Educació.

A les Illes Balears és realment deficient el nivell de l`Educació, com indica l`informe PISA, i cal una autèntica aposta per ella, i conseqüentment pels joves. NNGG de Menorca, a través del seu president, Manu Marquès, assegura que “sabem que ara toca fer retallades, però a Menorca les deficiències ja són patents en moltes coses, i no creiem que sigui just retallar justament en Educació” i afegeix que ” està vist que aquest Govern no aposta per la joventut, i ens “ofega” cada dia una mica més”. Des NNGG de Menorca apel.len a l`esforç i la responsabilitat de tots per que la joventut tingui un futur, perquè ara no en té.

Per la seva banda, des Noves Generacions de Balears, exigeixen al Govern del Pacte que si ha de fer retalls, els faci en administració, ja que es dóna una enorme quantitat de duplicitats competencials i càrrecs de confiança que no importaria que existissin. Els joves del Partit Popular de Balears s`adhereixen de forma manifesta a les propostes realitzades per José Ramón Bauzá, candidat a la presidència del Govern, pel que fa a l`augment d`hores lectives en els centres escolars de Balears i la reinstauració de la cultura de l`esforç, desmantellada successivament per les lleis educatives del PSOE.