Noves Generacions funda la seva junta local de Manacor triant a Conrado Gayà com a president i Laura Berná com a secretària

Noves Generacions funda la seva junta local de Manacor triant a Conrado Gayà com a president i Laura Berná com a secretària

Noves Generacions de Balears va fundar ahir la nova junta local del municipi de Manacor, acte que es va dur a terme ahir horabaixa a la seu del Partit Popular de Manacor, en presència del president del PP Balear i del Govern, José Ramón Bauzá.

Després de la signatura de l`acta fundacional per part de més d`una vintena de joves de Manacor, va ser elegit amb tots els vots a favor el nou president de NNGG de Manacor, Conrado Gayà. El nou responsable dels joves del PP de Manacor va desitjar “estar a l`altura i actuar amb responsabilitat, en uns temps difícils on toca ser responsable i estar orgullós de pertànyer al Partit Popular”. Així mateix, Gayà va assegurar que la formació juvenil al municipi “neix amb l`objectiu de ser la veu del PP entre els joves, amb un aire fresc i reivindicatiu”. Al seu costat va ser triada Laura Berná per al càrrec de secretària general.

El president de NNGG de Balears, Andreu Ferrer, va intervenir per assegurar que “des de la junta regional, farem el que faci falta perquè cada municipi compti amb una junta pròpia, i així poder donar veu a tots els joves de les illes”. D`altra banda, Ferrer va aconsellar a la nova junta local “no caure en el discurs d`esquerres, que fan creure que som els que no som i fem el que no fem”. “No escoltarem als que deien que lluitaven per nosaltres, però van deixar a un de cada dos joves en atur”.

Segons José Ramón Bauzá, president del PP de Balears, “Manacor té avui l`oportunitat perquè molts joves del municipi puguin veure com una altra forma de fer política és possible, el PP de Manacor està més viu i té més futur que mai”. Així, Bauzá s`ha mostrat orgullós de poder assistir “a la consecució d`una reivindicació que els joves del municipi havien fet durant anys”.

Gayà ha estat elegit president de la formació també davant la presència del secretari general, Miquel Vidal, el president del PP de Mallorca, Jeroni Salom, el coordinador regional, Biel Matas i el senador Llorenç Bosch.