Noves Generacions inicia la seva ronda de visites a les juntes locals a Sineu.

Noves Generacions inicia la seva ronda de visites a les juntes locals a Sineu.

Noves Generacions del Partit Popular va iniciar ahir a Sineu la seva ronda de visites a les juntes locals de l`organització juvenil, amb l`objectiu de preparar la seva maquinària amb la qual afrontar i guanyar les pròximes eleccions autonòmiques, propiciant el canvi polític a Balears.

Noves Generacions, que compta amb més de 1500 afiliats, és la major organització política juvenil de Balears. Conscients d`això, i que NNGG representa el múscul més actiu del Partit Popular, la direccions insulars i regional han programat una sèrie de visites periòdiques a totes les juntes locals de les Illes Balears, per prendre el pols als joves del PP i saber quines polítiques demanen i què poden oferir al projecte de canvi polític liderat per José Ramón Bauzá com a candidat a la presidència del Govern.

Durant la trobada, NNGG de Sineu va exposar diverses idees que es van a materialitzar en els propers mesos, amb l`objectiu de demostrar que els joves no som aliens a la política i que ens interessa millorar el nostre entorn. També s`ha proposat estudiar la possibilitat de mancomunar l`organització de Noves Generacions diversos pobles des Pla de Mallorca, per optimitzar treball i recursos, i aconseguir fer arribar a tots els racons el projecte jove del Partit Popular, que en els nostres pobles està representat per persones com Tomàs Campaner, Antoni Mulet, Pere Joan Jaume, Martí Sansaloni, Joan Jaume, Paquita Socías o Joan Magre.

A la trobada van assistir diversos membres de NNNGG de Sineu, liderats pel seu president Pedro Álvarez, a més d`Alexandre Bonnín, president de NNGG de Maria de la Salut, Bernat Vallori i Alfons Gómez, president i secretari general insulars, Llorenç Galmés, president regional de NNGG , i Pere Joan Jaume, president del PP de Sineu i candidat a l`alcaldia del municipi en les pròximes eleccions.