Noves Generacions ja té junta local a Ferreries.

Noves Generacions ja té junta local a Ferreries.

Aquest dimecres a les 19.30 h., a l`edifici de “sa Peixateria Municipal de Ferreries es va constituir la nova junta local de Noves Generacions de Partit Popular en aquest municipi. En l`acte es va declarar constituïda la nova junta per assentiment de tots els membres de la formació juvenil al municipi i es va nomenar president a Ramon Sintes, que encapçalava la llista presentada, i al qual acompanyen Raúl Carreras, Llorenç Coll, Joan de Coca, Josep Martí, Marc Pons i Alicia Martí.

En l`acte es van reunir una trentena de membres de NNGG i del Partit Popular, entre ells, el president insular Santiago Tadeo, la secretària Antònia Gener, el president local Vicent Coll, les conselleres Ita López i Salomé Cabrera, el president insular de NNGG Manu Marquès i els presidents locals d`aquesta formació a Ciutadella i Alaior, a més de diversos membres de Maó.

Vicent Coll es va mostrar molt satisfet pel compromís dels joves i per l`impuls que això suposa per al partit, i Tadeu va remarcar la importància de “tenir la il.lusió de voler girar la situació de l`illa, i voler participar en aquest projecte comú” . Marquès va voler donar-los tot l`ànim i va incidir en que “és un dia molt important per NNGG i també per al municipi, perquè Ferreries necessita una veu jove i alternativa”. Sintes, el nou president, va assegurar que “treballarem amb totes les ganes per Ferreries i el seu futur, perquè les coses es poden fer molt millor i volem demostrar que nosaltres també volem a Ferreries”.

L`acte va concloure amb una degustació de productes típics de Menorca i una “pomada” per començar a celebrar les festes de Sant Bartomeu.