Noves Generacions mai oblidarà a totes i cada una de les víctimes del terrorisme d`ETA

Noves Generacions mai oblidarà a totes i cada una de les víctimes del terrorisme d`ETA

Des Noves Generacions celebrem la notícia de l`abandonament definitiu de la violència per part de la banda terrorista ETA. Considerem que és un motiu de satisfacció el fet que aquells que han sembrat el terror i la por durant els seus 43 anys d`existència renunciïn avui a tractar d`imposar les seves idees a través de les armes.

Considerem aquesta una immillorable oportunitat per reconèixer i homenatjar les 864 víctimes mortals que s`ha cobrat la banda terrorista, a les seves famílies i cercles pròxims i als milers de ferits i damnificats que també han patit les conseqüències de la seva activitat violenta.

La nostra organització mai oblidarà a totes i cadascuna de les víctimes, però avui voldríem recordar de manera especial la pèrdua d`un afiliat de la nostra organització assassinat vilment un 13 de juliol de 1997. Miguel Ángel Blanco és i serà sempre un heroi per als desenes de milers d`afiliats de Noves Generacions. Mai oblidarem el seu coratge i la seva valentia així com l`Esperit d`Ermua, el qual va aconseguir unir a tots els demòcrates sota el crit de “Ja n`hi ha prou!”.

El cessament definitiu de la violència és un pas molt important, però NNGG no cessarà en la seva lluita contra ETA fins que aquests declarin la seva dissolució irreversible i el seu complet desmantellament.

Treballem per construir l`Espanya del futur. Una Espanya democràtica, pacífica i en llibertat. Una Espanya en la qual no té cabuda cap tipus de terrorisme ni de violència. Una Espanya sense ETA.