Noves Generacions manté una trobada amb Bauzá i Feijoo

Noves Generacions manté una trobada amb Bauzá i Feijoo

En el marc de la Convenció Regional del Partit Popular de les Illes Balears celebrada aquest cap de setmana a Menorca, va tenir lloc una trobada entre els membres de Noves Generacions i els Presidents del Partit a Balears i Galícia, José Ramón Bauzá i Alberto Nuñez Feijoo, respectivament.

L`acte va comptar amb la presència del Secretari General Nacional de Noves Generacions, Javier Dorado; del President Regional, Andrés Ferrer; i del President Insular de Menorca, Ramón Sintes.

En la seva intervenció, el president del Partit Popular de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, va anunciar l`eliminació de l’aforament dels membres del Parlament, i del Govern, una mesura que estarà inclosa al programa electoral i que “atén al nostre compromís de més regeneració”.

D`altra banda, el president va avançar, de cara a la propera legislatura, l`eliminació de l`Impost de Patrimoni, un impost “que vam haver d`aplicar per la necessitat de recaptar, però que sempre ens ha semblat injust, perquè grava l`estalvi i perquè suposa pagar dues vegades per la mateixa cosa, possiblement l`impost més injust i un dels quals més ens ha costat aplicar”.

Bauzá va recordar que “som la formació política en Balears que més clarament aposta per més regeneració. Cap partit ha estat tan rotund en la seva resposta davant la corrupció que afecta a polítics de la seva formació. I que ningú tingui cap dubte que així seguirà sent”.

Per la seva banda, el president de la Xunta de Galícia i del PP Gallego, Alberto Núñez Feijoo, va defensar que la política és “un contracte amb els ciutadans i amb les urnes, basat en la democràcia, en l`expressió lliure de la societat”. Així, va assegurar que “de la mateixa forma que no confiem l`educació dels nostres fills o les decisions més íntimes a qualsevol, els interessos generals tampoc”. Segons va explicar, “podríem haver deixat passar aquesta època de vaques flaques i esperar al fet que arribés una altra època millor per fer i gastar, però hem gestionat la pitjor crisi sense l`ajuda de ningú ni tan sols d`els qui ens han deixat en aquesta situació”. Per això, “no podem tornar al passat perquè és la conseqüència dels nostres problemes”.

Segons va defensar el president gallec, “Balears està millor avui que fa quatre anys, té més futur, és més optimista, té més esperança i menys problemes”. Per a Feijoo “aquest és el balanç del president Bauzá”. Segons va apuntar, “ens presentem amb l`aval del fet i amb la il·lusió de seguir treballant pels interessos generals perquè som el partit que millor els representa”.