Noves Generacions mostra el seu suport a la política educativa del Govern

Noves Generacions mostra el seu suport a la política educativa del Govern

Noves Generacions va celebrar el passat dijous, dia 26 de setembre, la seva Junta Directiva Regional en que es va renovar l`organigrama del seu Comitè Executiu, amb noves incorporacions. Els nomenaments, que van ser aprovats per unanimitat, són el de Margalida Sastre, de Campos, com a nova Vicesecretària de Relacions Juvenils i el de Marcos Colomar, d`Eivissa, com Vicesecretari de Relacions Institucionals. Per la seva banda, Núria Morcillo, de Marratxí, serà la nova Secretària Executiva de Mobilització, i Santiago Mascaró, d`Alaior, ho serà d`Universitats.

Els presidents insulars de Menorca i Eivissa van realitzar els seus respectius informes de gestió. Ramon Sintes, president de Menorca, va informar dels preparatius de la Convenció que tindrà lloc els propers dies 5 i 6 d`octubre a Maó, en commemoració del vintè aniversari de la declaració de l`illa com a reserva de la Biosfera, a la qual assistiran membres de tot Espanya. El president d`Eivissa, Toni Ramon, ha informat que el 15 de novembre se celebrarà un acte de Noves Generacions de la Illa, en què es debatran els principals problemes de la joventut i en que està prevista la participació d`un important líder a nivell nacional .

El Secretari General regional, Pedro Álvarez, després de sotmetre a votació els nous càrrecs de l`organigrama, va animar a tots els membres de la Junta Regional a continuar amb el treball que s`està realitzant.

Per finalitzar, Andrés Ferrer , President Regional de NNGG, va voler agrair a Jaume Fernández, a Sonia Sánchez i Francisco Caimaris la dedicació que durant l`últim any i mig han tingut cap a la Organització.

Després del torn de precs i preguntes, la Junta Regional va decidir traslladar al president del Govern, José Ramón Bauzá , i a la Consellera d`Educació, Joana Maria Camps, el seu suport unànime, animant-los a dur a terme les reformes necessàries perque la nostra Comunitat assoleixi un model educatiu d`excel • lència.