Noves Generacions organitza la “I Tertúlia amb joves Esportistes”

Noves Generacions organitza la “I Tertúlia amb joves Esportistes”
  • Post category:Menorca

L’organització juvenil del Partit Popular de Menorca va organitzar aquest dissabte una tertúlia amb esportistes de diferents esports com la gimnàstica rítmica, kick boxing, atletisme i fins i tot arbitratge futbolístic. La sala d’esdeveniments del restaurant La Bolla, a Sant Lluís, va acollir aquest acte al qual van assistir una trentena de persones que van poder conèixer el dia a dia d’un esportista i quins són els passos a seguir per assolir les diferents metes.

Nil Torra, Rafel Quintana, Maria Fiol, Beth Salom, Toni Rubio i Júlia Rita, van participar en aquesta tertúlia en la que va servir per acostar una activitat tan saludable com necessària, i que entre els joves està molt present: l’esport.

Entre d’altres temes es van tractar quantes persones poden arribar a formar un quadre arbitral, com pot incrementar-se el nivell d’exigència per arribar a formar part d’un equip nacional, el respecte cap als contrincants o fins i tot saber que qualsevol esportista que competeix a nivell individual també té un equip fonamental: la seva família.

A l’acte van assistir nombrosos joves esportistes a més de la presidenta insular del PP, Coia Sugrañes, i la diputada nacional Águeda Reynés. Tot i així, Olga Ximénez (presidenta de NNGG Menorca) destaca “l’especial interès que ha despertat entre els joves esportistes ja que és un tema d’actualitat i en constant evolució”. “Molts ens han anat preguntant qui havien de ser els ponents al llarg dels dies anteriors” ha conclòs Ximénez.

Noves Generacions de Menorca vol agrair a tots els que han col·laborat i molt especialment als sis esportistes que han ofert part del seu temps per gaudir parlant d’esport.