Noves Generacions organitza la “I Tertúlia amb joves Esportistes”

Noves Generacions organitza la “I Tertúlia amb joves Esportistes”

L’organització juvenil del Partit Popular de Menorca va organitzar aquest dissabte una tertúlia amb esportistes de diferents esports com la gimnàstica rítmica, kick boxing, atletisme i fins i tot arbitratge futbolístic. La sala d’esdeveniments del restaurant La Bolla, a Sant Lluís, va acollir aquest acte al qual van assistir una trentena de persones que van poder conèixer el dia a dia d’un esportista i quins són els passos a seguir per assolir les diferents metes.

Nil Torra, Rafel Quintana, Maria Fiol, Beth Salom, Toni Rubio i Júlia Rita, van participar en aquesta tertúlia en la que va servir per acostar una activitat tan saludable com necessària, i que entre els joves està molt present: l’esport.

Entre d’altres temes es van tractar quantes persones poden arribar a formar un quadre arbitral, com pot incrementar-se el nivell d’exigència per arribar a formar part d’un equip nacional, el respecte cap als contrincants o fins i tot saber que qualsevol esportista que competeix a nivell individual també té un equip fonamental: la seva família.

A l’acte van assistir nombrosos joves esportistes a més de la presidenta insular del PP, Coia Sugrañes, i la diputada nacional Águeda Reynés. Tot i així, Olga Ximénez (presidenta de NNGG Menorca) destaca “l’especial interès que ha despertat entre els joves esportistes ja que és un tema d’actualitat i en constant evolució”. “Molts ens han anat preguntant qui havien de ser els ponents al llarg dels dies anteriors” ha conclòs Ximénez.

Noves Generacions de Menorca vol agrair a tots els que han col·laborat i molt especialment als sis esportistes que han ofert part del seu temps per gaudir parlant d’esport.