Noves Generacions participa a la intermunicipal de NNGG a la Regió de Múrcia

Noves Generacions participa a la intermunicipal de NNGG a la Regió de Múrcia

Noves Generacions de les Illes Balears va participar el passat cap de setmana en la II Intermunicipal organitzada per Nuevas Generaciones de España, que ha reunit a 350 joves de tota Espanya, i ha comptat amb quatre taules composades per batles, regidors i altres càrrecs del Partit Popular, baix el lema de “A pie de calle”.

Els temes tractats han estat les polítiques de Joventut en els Ajuntaments, el despoblament en el món rural, l’empreniment i les Noves Generacions en la política municipal.

A l’acte van assistir 13 membres de NNGG Illes Balears, entre ells la presidenta de NNGG Illes Balears, Marga Vicens; el secretari general, Marc Álvarez; el president de NNGG Mallorca, Joan Salort; i el secretàri general de NNGG Menorca, Xim Todo.

A més, el Coordinador General de NNGG Illes Balears i candidat a la batlia d’Alaró, Llorenç Perelló, va participar també a l’esdeveniment intervenint i xerrant sobre els problemes de mobilitat i transport públic que afecten als joves, tant del seu municipi, a les illes i a la resta del territori nacional.

La presidenta Marga Vicens ha celebrat el grup nombrós de les Illes Balears que han participat a la Intermunicipal i que demostra la fortalesa dels joves del Partit Popular i el seu compromís amb el projecte de Noves Generacions.

A la trobada també hi van participar càrrecs importants del partit nacional com la portaveu al Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat; el president de NNGG España, Diego Gago; el president de la comunitat autónoma de la Regió de Múrcia, Fernando López Miras; o el secretàri general del Partit Popular, Teodoro García Egea.