Noves Generacions participa a la popular “Adoració dels tres reis d`Orient” de Llorenç Moyà

Noves Generacions participa a la popular “Adoració dels tres reis d`Orient” de Llorenç Moyà

Noves Generacions de Balears ha participat en la 29a edició de la satírica obra de teatre “l`Adoració dels 3 Reis d`Orient”, que anualment es representa a Ses Voltes (Palma) cada Dia de Reis.

Any rere any membres i representants de diferents organitzacions i col·lectius de la societat civil mallorquina assumeixen diferents papers del repartiment de l`obra de teatre, escrita per Llorenç Moyà, i dirigida per Bernat Pujol. Durant la representació els improvisats actors representen l`arribada dels tres reis d`Orient a Jerusalem, on es troben amb el Rei Herodes i li reclamen el lloc de naixement del Messies; posteriorment els reis mags es desplacen a Betlem per adorar el nounat. Al llarg del desenvolupament de l`obra dels diferents participants inclouen gloses, mitjançant les quals, es realitzen crítiques a l`actualitat política i social del moment.

En la 29a edició, a més de Noves Generacions de Balears, que va ser representada pel seu secretari general, Pedro Álvarez, i pel secretari executiu d`Ensenyament Secundari, Llorenç Bauzá, en els papers de Rei Gaspar i Dimoni respectivament, van participar membres del PSOE, MÉS per Mallorca i la UGT, entre d`altres.