Noves Generacions participa activament en els congressos insulars del Partit Popular

Noves Generacions participa activament en els congressos insulars del Partit Popular

Noves Generacions de les Illes Balears ha participat activament en els quatre congressos insulars del Partit Popular celebrats al llarg del cap de setmana a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Si bé des de les seves convocatòries NNGG va decidir mantenir la seva independència institucional, la participació de la nostra formació juvenil ha estat amplíssima a les quatre illes. Els joves de Noves Generacions, sempre des del respecte i la lleialtat, hem optat per treballar tant des de les diferents ponències elaborades i aprovades, com des de les diverses candidatures presentades, amb l`únic objectiu de contribuir a la construcció d`un partit polític millor, proper als ciutadans i compromès amb la reactivació econòmica i social de les Illes Balears.

El president regional de l`organització juvenil, Andreu Ferrer, després de la clausura del 11 Congrés Insular del PP de Mallorca, va declarar que “Noves Generacions sempre estarà al costat dels presidents insulars del partit; la col·laboració entre els diversos òrgans de la nostra formació és imprescindible i nosaltres, com no pot ser d`altra manera, farem arribar al partit les necessitats del jovent, i als joves les mesures que s`estan prenent en favor del nostre col·lectiu”. Així mateix va afegir que “no ens deixarem trepitjar, continuarem sent una organització reivindicativa, directa i que no oblida”.

En els quatre congressos insulars van sortir elegits diversos vocals de NNGG. A la candidatura de Jeroni Salom a la presidència del PP de Mallorca es va incloure a Cati Civera, vicesecretària general de NNGG de les Balears, Xisco Cánovas i Águeda Carbonell. Per la seva banda el recentment reelegit president del PP menorquí, Santi Tadeo, va incloure Tobal Marqués i Maria Coll en la seva llista. Finalment, la llista guanyadora del 2 Congrés del PP d`Eivissa, encapçalada per Vicent Serra, va incloure a Tomàs Reial i Mariano Juan.