Noves Generacions participa activament en els congressos insulars del Partit Popular

Noves Generacions participa activament en els congressos insulars del Partit Popular
  • Post category:Illes Balears

Noves Generacions de les Illes Balears ha participat activament en els quatre congressos insulars del Partit Popular celebrats al llarg del cap de setmana a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Si bé des de les seves convocatòries NNGG va decidir mantenir la seva independència institucional, la participació de la nostra formació juvenil ha estat amplíssima a les quatre illes. Els joves de Noves Generacions, sempre des del respecte i la lleialtat, hem optat per treballar tant des de les diferents ponències elaborades i aprovades, com des de les diverses candidatures presentades, amb l`únic objectiu de contribuir a la construcció d`un partit polític millor, proper als ciutadans i compromès amb la reactivació econòmica i social de les Illes Balears.

El president regional de l`organització juvenil, Andreu Ferrer, després de la clausura del 11 Congrés Insular del PP de Mallorca, va declarar que “Noves Generacions sempre estarà al costat dels presidents insulars del partit; la col·laboració entre els diversos òrgans de la nostra formació és imprescindible i nosaltres, com no pot ser d`altra manera, farem arribar al partit les necessitats del jovent, i als joves les mesures que s`estan prenent en favor del nostre col·lectiu”. Així mateix va afegir que “no ens deixarem trepitjar, continuarem sent una organització reivindicativa, directa i que no oblida”.

En els quatre congressos insulars van sortir elegits diversos vocals de NNGG. A la candidatura de Jeroni Salom a la presidència del PP de Mallorca es va incloure a Cati Civera, vicesecretària general de NNGG de les Balears, Xisco Cánovas i Águeda Carbonell. Per la seva banda el recentment reelegit president del PP menorquí, Santi Tadeo, va incloure Tobal Marqués i Maria Coll en la seva llista. Finalment, la llista guanyadora del 2 Congrés del PP d`Eivissa, encapçalada per Vicent Serra, va incloure a Tomàs Reial i Mariano Juan.