Noves Generacions recull 3 tones d`aliments durant la seva recollida solidària

Noves Generacions recull 3 tones d`aliments durant la seva recollida solidària

Noves Generacions de les Illes Balears va dur a terme una recollida d`aliments solidària durant el mes de desembre i recol · lectar un total de tres tones que van ser lliurades al Banc d`Aliments.

Durant el passat 21 de desembre, diversos voluntaris de NNGG van estar en els supermercats Carrefour Palma, Eroski i Alcampo demanant als seus clients l`aportació voluntària d`algun producte no perible a la sortida d`aquest.

A més, durant dues setmanes es va posar a disposició la seu regional perquè tot aquell que volgués donar aliments tingués un punt de recollida.

Finalment, la totalitat dels productes van ser traslladats al centre Francesc Quetglas, sumant-se als que els que van lliurar els més de mil assistents al brindis solidari del Partit Popular de les Illes Balears.

El President Regional de NNGG, Andrés Ferrer, va voler agrair “l`aportació voluntària de milers de ciutadans anònims, que en aquestes dates tan destacades col · laboren amb els que més ho necessiten, de vegades fent un gran esforç personal”.