Noves Generacions renova el seu ideari polític

Noves Generacions renova el seu ideari polític

Els joves del Partit Popular celebraran la seva l Conferencia Política per renovar la imatge de la formació i per debatre com arribar als joves de les Illes Balears Noves Generacions iniciarà aquest dilluns, 8 de febrer, la seva I Conferència Política amb la convocatòria de deu reunions de treball distribuïdes al llarg de tota la geografia balear, de les quals s`extrauran unes conclusions que seran presentades a Binissalem el proper dia 20 i febrer.

L`organització juvenil del Partit Popular, amb prop de 1800 afiliats a Balears, cerca així renovar el seu ideari polític i trobar nous mecanismes de sinergia entre els joves i la política. Durant la primera quinzena de febrer, els joves militants i simpatitzants debatran sobre com veu la joventut al Partit Popular, quina imatge projecta la formació i quins reptes ha d`afrontar per apropar-se als més joves.

El Secretari General de Noves Generacions de les Illes Balears, Pedro Álvarez afirma que el Partit Popular ha estat clau en la història d`Espanya i de les Illes Balears, volem seguir sent un referent i per això, hem d`aconseguir la confiança d`un col·lectiu tan fonamental com són els joves”. En aquest sentit, Álvarez ha manifestat que esperen la participació de més d`un centenar de joves en les reunions que es duran a terme i que començaran aquest dilluns a Sant Joan amb joves d`Algaida, Lloret, Maria de la Salut, Montuïri. Petra, Sa Pobla, Sineu, Santa Margalida i Llubí.

La Conferència Política serà clausurada pel President de Partit Popular en les Illes, Miquel Vidal; i el President de Noves Generacions, Andrés Ferrer.