Noves Generacions renova la Junta Local de Sant Joan

Noves Generacions renova la Junta Local de Sant Joan

Noves Generacions va renovar ahir, divendres, la seva junta local de Sant Joan, celebració que es va dur a terme al Centre Cultural de s`Escorxador en companyia del president de Noves Generacions de Balears, Andrés Ferrer; del president del PP santjoaner i candidat a batle, Pablo Pascual; del tinent de batle, Joan Magro, i altres membres del Partit Popular de Sant Joan. En l’acte va estar present la consellera i portaveu del Govern, Nuria Riera.

Després de la signatura de l`acta de renovació per una desena de santjoaners menors de trenta anys, Andrea Barranco va ser elegida com a nova presidenta de NNGG de Sant Joan, succeint en el càrrec a Toni Pastor. La nova presidenta dels joves del Partit Popular de Sant Joan, després de posar-se a disposició del partit i dels regidors populars que integren el govern municipal i del poble, destacà que “el nostre únic objectiu és el de treballar pels joves i pel poble de Sant Joan”. Per la seva part, Miquel Àngel Mieres va ser triat com a secretari general de l`organització juvenil.

El president de Noves Generacions de les Illes Balears, Andrés Ferrer, va animar els joves a fer feina mà a mà amb el Partit, a escoltar els joves del poble i a demostrar la gran feina, humilitat, dedicació i honradesa dels regidors del Partit Popular que han integrat el govern de coalició. Ferrer afirmà que “la vostra feina i esforç serà clau per aconseguir una majoria sòlida per governar el poble, ja que amb l`aval d`un bon balanç polític i la força del jovent santjoaner ningú ens podrà guanyar”.

Els integrants de la nova junta local de Noves Generacions van estar acompanyats per militants i simpatitzants de l`organització juvenil d`altres municipis, a més del secretari general Regional, Pedro Álvarez, i del president de NNGG de Mallorca, Jaume Llompart.