Noves Generacions renova la Junta Local de Sant Joan

Noves Generacions renova la Junta Local de Sant Joan
  • Post category:Sant Joan

Noves Generacions va renovar ahir, divendres, la seva junta local de Sant Joan, celebració que es va dur a terme al Centre Cultural de s`Escorxador en companyia del president de Noves Generacions de Balears, Andrés Ferrer; del president del PP santjoaner i candidat a batle, Pablo Pascual; del tinent de batle, Joan Magro, i altres membres del Partit Popular de Sant Joan. En l’acte va estar present la consellera i portaveu del Govern, Nuria Riera.

Després de la signatura de l`acta de renovació per una desena de santjoaners menors de trenta anys, Andrea Barranco va ser elegida com a nova presidenta de NNGG de Sant Joan, succeint en el càrrec a Toni Pastor. La nova presidenta dels joves del Partit Popular de Sant Joan, després de posar-se a disposició del partit i dels regidors populars que integren el govern municipal i del poble, destacà que “el nostre únic objectiu és el de treballar pels joves i pel poble de Sant Joan”. Per la seva part, Miquel Àngel Mieres va ser triat com a secretari general de l`organització juvenil.

El president de Noves Generacions de les Illes Balears, Andrés Ferrer, va animar els joves a fer feina mà a mà amb el Partit, a escoltar els joves del poble i a demostrar la gran feina, humilitat, dedicació i honradesa dels regidors del Partit Popular que han integrat el govern de coalició. Ferrer afirmà que “la vostra feina i esforç serà clau per aconseguir una majoria sòlida per governar el poble, ja que amb l`aval d`un bon balanç polític i la força del jovent santjoaner ningú ens podrà guanyar”.

Els integrants de la nova junta local de Noves Generacions van estar acompanyats per militants i simpatitzants de l`organització juvenil d`altres municipis, a més del secretari general Regional, Pedro Álvarez, i del president de NNGG de Mallorca, Jaume Llompart.