Olga Ximenes Florit ha estat elegida avui la primera presidenta de Noves Generacions Menorca amb el 96% dels vots

Olga Ximenes Florit ha estat elegida avui la primera presidenta de Noves Generacions Menorca amb el 96% dels vots

Olga Ximenes Florit ha estat elegida avui la primera presidenta de Noves Generacions Menorca amb el 96% dels vots durant la celebració del VIII Congrés Insular que ha tingut lloc al centre de convencions des Mercadal i al qual han assistit el president de NNGG nacional, Diego Gago, i la presidenta de NG Balears, Margalida Vicens.
 
La nova presidenta de NG Menorca ha manifestat que un dels seus principals objectius serà el d`aconseguir acostar-se a les diferents entitats i associacions, generar vies de contacte per intentar fer que els joves puguin manifestar les seves inquietuds i idees.
 
Ha destacat la gran aposta del Partit Popular pels joves, que ha permès que, a dia d`avui, Noves Generacions estigui representada en gairebé tots els ajuntaments de l`illa.
 
“La millor manera d`apropar la política als joves és aprofitar els recursos propis de què disposa el Partit Popular”, ha dit Ximenes. En aquest sentit, ha parlat de la importància d`una bona formació, promovent cursos de formació interna.
 
Ha traslladat un missatge per als joves estudiants, i és que NNGG Menorca està treballant en una proposta per demanar una major implicació del Consell Insular en matèria de transport per tal d`aconseguir avantatges per a tots aquells joves que han pagar-se els estudis fora de l`illa .
 
Olga Ximenez, natural d`Alaior, substitueix Ramon Sintes com a president de NNGG Menorca, que ha ocupat el càrrec des de novembre de 2012.
 
Olga Ximenez, nascuda el 10 de desembre de 1989, és Graduada en Dret per la Universitat dels Illes Balears i actualment treballa com a interventora en una entitat bancària. Està afiliada a Noves Generacions des 2016 i forma part de la Junta Local del PP d`Alaior des de 2015.
 
Durant el Congrés s`han debatut i aprovat els textos de les Ponències de Reglament i Estatuts i d`Acció Política, que es poden consultar a la pàgina web del PP Menorca www.ppmenorca.es. Xim Todo, Cristóbal Pons i Daniel Mercadal han estat els coordinadors de la Ponència de Reglament i Estatuts. Miquel Alzina, Rafael Quintana i Javier Roldán han estat els coordinadors de la Ponència d`Acció Política.
 
Candidatura VIII Congrés NNGG Menorca

Presidenta Sra. OLGA XIMENES FLORIT
Vocal nº 1 Sr. JOAQUÍN TODO SALGADO (secretario general)
Vocal nº 2 Sr. CRISTÓBAL PONS SINTES
Vocal nº 3 Sr. SEBASTIÀ TALTAVULL
Vocal nº 4 Sr. MIQUEL ALZINA AGUDO
Vocal nº 5 Sr. RAFAEL QUINTANA VILLALONGA
Vocal nº 6 Sra. CATE PONS FEBRER
Vocal nº 7 Sr. JAVIER ROLDÁN CARDONA
Vocal nº 8 Sr. JORDI SINTES REYNÉS
Vocal nº 9 Sr. SERGI REURER OLIVES
Vocal nº 10 Sr. ANDREU LÓPEZ OLIVES
Vocal nº 11 Sr. MARC FIOL SANZ
Vocal nº 12 Sr. LLORENÇ COLL PONS
Vocal nº 13 Sr. SANTI MASCARÓ CARDONA
Vocal nº 14 Sr. ANTONI SANS LÓPEZ
Vocal nº 15 Sr. GUILLERMO OTERO SAURA