Olga Ximenez presenta la seva candidatura per presidir NNGG Menorca

Olga Ximenez presenta la seva candidatura per presidir NNGG Menorca

22, novembre, 2017.-Noves Generacions de Menorca celebrarà el seu VIII Congrés Insular el proper 2 de desembre a la sala de convencions d`Es Mercadal per a la renovació de tots els seus càrrecs amb l`assistència del president de NNGG nacional, Diego Gago, i la presidenta de NNGG Balears, Margalida Vicens.

Olga Ximenez Florit, natural d`Alaior, va presentar divendres passat, data límit establerta en el Reglament d`Organització del VIII Congrés, un total de 27 avals per presidir la formació juvenil del Partit Popular i substituir a Ramón Sintes com a president de NNGG Menorca, qui ha ocupat el càrrec des de novembre de 2012.

Olga Ximenez, nascuda el 10 de desembre de 1989, és Graduada en Dret per la Universitat de les Illes Balears i actualment treballa com a interventora en una entitat bancària. Està afiliada a Noves Generacions des de 2016 i forma part de la candidatura de la Junta Local del PP d`Alaior des de 2015, com a nombre 9 de la llista.

La candidata tindrà fins a les 12 hores del dia 30 de novembre de 2017 per presentar el llistat d`entre els 15 i 22 vocals que formaran part de la seva candidatura.

El Congrés funciona en ple. Els acords s`adoptaran per majoria simple mitjançant votació a mà aixecada. La candidatura es presentarà davant el Comitè Organitzador del Congrés, el president del qual és Joan Carrasco, que la sotmetrà a votació del ple.

Tots els compromisaris de Noves Generacions del Partit Popular de Menorca tenen dret a triar el President Insular de Noves Generacions per sufragi universal, lliure, igual i secret, d`acord amb el sistema que s`especifica en els Estatuts Nacionals de Noves Generacions del Partit Popular.

Tots els afiliats menors de 31 anys són compromisaris. La condició de compriomisari és personal i intransferible. Els compromisaris tindran dret a veu i vot, participant en les decisions que adopti el Congrés i en l`elecció dels òrgans corresponents. No estaran subjectes a mandat imperatiu.

El Congrés debatrà i aprovarà els textos de les Ponències de Reglament i Estatuts i d`Acció Política, que es poden consultar a la pàgina web del PP Menorca www.ppmenorca.es. Xim Todo, Cristóbal Pons i Daniel Mercadal han estat els coordinadors de la Ponència de Reglament i Estatuts. Miquel Alzina, Rafael Quintana i Javier Roldán han estat els coordinadors de la Ponència d`Acció Política.

El termini de presentació d`esmenes a les Ponències finalitza el dia 24 de novembre. Hauran de presentar-se per escrit i ser lliurades en la Secretaria de la Comissió Organitzadora, situada a la Seu Insular del Partit Popular (C/ St. Roc, 27 de Maó).

Durant el Congrés, la candidata a Presidenta Insular tindrà dret a una exposició prèvia del seu programa, del seu pla d`actuació i de la seva candidatura.