Estimat amic/amiga:

Benvingut a la pàgina web oficial de les Noves Generacions des Partit Popular de les Illes Balears. Aquí podràs trobar la informació sobre qui som, les activitats que desenvolupam a cada una de les nostres illes i les propostes que presentam de cara a millorar la vida dels joves de la nostra Comunitat Autònoma.

Aprofit l’ocasió per animar-te a formar part d’aquest projecte polític il•lusionant per tal d’aconseguir les reivindicacions que tants de joves -com tú i jo- necessitam. Noves Generacions és l’organització política més nombrosa, amb més de 1600 joves afiliats a Balears, i volem seguir creixent per tal de tenir cada vegada una veu més forta per reclamar davant les institucions de Balears, Espanya i Europa totes les reinvicadicions que com a joves tenim.

Les Illes Balears no pasen un bon moment, després de 6 anys d’un Govern d’esquerres i radical, la nostra posició dins Espanya s’ha debilitat, les inversions han caigut i la desconfiança empresarial ha anat en augment. A Espanya la situació també és delicada, els nombrosos atacs per part de partits i governs autonòmics a la nostra Constutució s’ha tornat una eina política habitual pròpia dels actuals populismes. I a Europa, el resorgiment de partits extremistes i anti-drets humans han fet que la por torni al nostre continent.

Per això, volem presentar-te un projecte d’esperança, que trata d’enfortir a Balears, Espanya i Europa. Noves Generacions i el Partit Popular tenen un projecte que creu en les persones i en el valors que ens varen dur a una democràcia exemplar. Noltros seguirem fent feina per tal d’aconseguir dotar d’oportunitats a la generació més preparada de la història. Apostar per més Balears, més Espanya i més Europa.

Tota la Junta Regional de Noves Generacions està permanentment a la teva disposició, no dubtis en fer qualsevol consulta o suggeriment a través d’aquesta web o d’apropar-te qualsevol de les nostres seus, en cadascuna de les quatre illes.

Rep una cordial salutació,

Margalida Vicens Alzamora
Presidenta de NNGG Illes Balears

Presidenta

Marga Vicens

mvicens@novesgeneracions.es

Secretari General

Marc Álvarez

malvarez@novesgeneracions.es

Coordinador General

Llorenç Perelló

lperello@novesgeneracions.es

Presidenta de NNGG Eivissa

Tania Marí

President de de NNGG Menorca

Xim Todo

President de NNGG Mallorca

Joan Salort

Presidenta de NNGG Palma

Lourdes Roca

Carréc Àrea
Rafel Lillo
Adjunt a presidència
-
Lluís Cerezo
Adjunt a presidència
-
Xavi Carralero
Adjunt a presidència
-
Rafa Pastor
Adjunt a presidència
-
Miquel Ramis
Adjunt a presidència
-
Sergi Llompart
Vicesecretari
Xarxes socials i maquetació
Marta Cano
Vicesecretària
Organització
Pedro Xuclglá
Vicesecretari
Comunicació
Pere Ferrer
Vicesecretari
Acció política
Maria Ramis
Vicesecretària
Formació, estudis i igualtat
Biel Dols
Vicesecretari
Relacions juvenils
Pau Mercadal
Vicesecretari
Medi ambient i turisme
Catalina Mascaró
Vicesecretària
Atenció a l'afiliat
Miquel Alzina
Vicesecretari
Acció social
Fermín Rodríguez
Vicesecretari
Educació
Cristian Coll
Vicesecretari
Relacions insulars
Dani Juan
Vicesecretari
Relacions institucionals