Paco Marhuenda i Brigitte Yagüe protagonitzen la segona jornada de formació de la X Escola de NNGG

Paco Marhuenda i Brigitte Yagüe protagonitzen la segona jornada de formació de la X Escola de NNGG

Francisco Marhuenda, director del diari La Razón, i Brigitte Yagüe, tricampiona mundial i subcampiona olímpica de Taekwondo, han protagonitzat la segona jornada de formació de la X Escola de Noves Generacions de Balears, celebrada aquest cap de setmana a Eivissa. Tots dos actes, que s`han celebrat en un format de col·loqui, han comptat amb la participació del centenar de joves concentrats a Es Figueral.

Política i mitjans de comunicació.

El director del diari La Razón va ser convidat per xerrar al voltant de la relació existent entre els mitjans de comunicació i la classe política, a més de la incidència de les noves tecnologies en la societat i les institucions. Durant el col·loqui, que va ser moderat pel vicesecretari de Comunicació de NNGG, Jesús de Miguel, els participants van demanar a Marhuenda entorn de la seva relació amb el president Mariano Rajoy, sobre la gestió política dels governs de Balears i Espanya, i sobre quins han de ser els principis rectors del periodisme.

Esport i Esforç.

Després del primer col·loqui va tenir lloc una agradable trobada amb Brigitte Yagüe, mallorquina de naixement, assessora tècnica de la Conselleria de Turisme i Esports i tricampiona mundial i subcampiona olímpica de Taekwondo. El debat, presentat per Jaume Llompart, president de NNGG de Mallorca, es va centrar en la carrera esportiva de la conferenciant i en els valors d`esforç.

Després de les dues trobades matinals els participants de la X Escola han dinat i a l`horabaixa han realitzat una reivindicació en contra de les prospeccions petrolíferes a les Balears.