Pacte de “Progrés”: una UTE contra els joves de Balears

Pacte de “Progrés”: una UTE contra els joves de Balears

Pacte de “Progrés”: una UTE contra els joves de Balears

Noves Generacions de les Illes Balears ha presentat la imatge “Recicla`ls” en el marc de la campanya “Pacte: una UTE contra els joves de Balears”.

El passat juny, els joves del Partit Popular elaborarem un document marc en el que s`analitza la situació real dels joves de la comunitat autònoma, i les polítiques en matèria de Joventut, Educació, Formació, Habitatge i Oci. Fruit d`aquest es constatà la mala situació que estan patint els joves balears, en gran part degut a la falta d`oferta educativa de qualitat, polítiques de creació d`ocupació i de diversificació de l`oferta d`oci. Tot això, tenint en compte que prop d`un 50% dels joves de les Illes Balears que cerquen treball no en troben. Arrel d`això, Noves Generacions de les Illes Balears va entregar el passats mesos de Maig i Juny una bateria de propostes polítiques que es presentaren al President Antich i al Parlament, amb l`ajuda de la diputada Morell.

Maldament algunes d`aquestes propostes s`aprovéssin, no s`ha vist cap voluntat per part de l`executiu d`esquerres a dur-les a terme, donant una vegada més l`esquena a la voluntat de la ciutadania reflectida al Parlament de les Illes Balears. És per això que aprofitant l`estiu es presenta la imatge “Recicla`ls” en el marc de la campanya abans mencionada, llançant un missatge molt clar: que el PSOE i les coalicions nacionalistes Bloc per Mallorca, PSM-Verds de Menorca, Eivissa pel Canvi i Gent per Formentera no responen a les mancances i demandes dels joves de Balears, pel que el que millor pot passar pel benestar de sector jove de la societat balear és que el Partit Popular governi i executi totes les seves propostes, tal com hem fet quant hem governat. Exemples d`aquesta aposta per les polítiques juvenils són l`aposta per l`educació trilingüe o la fira de formació Futur Jove, que Antich i els partits del Pacte de “Progrés” han eliminat, o l`exitosa Hipoteca Jove, que en la passada legislatura va proporcionar una llar pròpia a milers de joves de les Illes Balears.

En conseqüència, Noves Generacions de les Illes Balears fa una crida a tots els joves d`aquestes illes per a que es rebel·lin contra els governants mitjançant la seva adhesió al grup Facebok “Francesc Antich: SUSPENSO”, o amb les ferretines que s`han elaborat per abanderar la causa. Els joves del Partit Popular balear durem a terme aquesta campanya al llarg de tot l`estiu i arreu de les quatre illes, per fer arribar el nostre missatge a tots els recons de Balears.