Rajoy esbossa el seu Pla d`Ocupació Juvenil en l`acte d`inici de campanya celebrat amb NG a Còrdova

Rajoy esbossa el seu Pla d`Ocupació Juvenil en l`acte d`inici de campanya celebrat amb NG a Còrdova

El president del Partit Popular, Mariano Rajoy, durant la seva intervenció en un acte jove amb NG en el qual també ha participat el president del PP andalús, Javier Arenas, i la presidenta de Noves Generacions, Beatriz Jurado, ha desgranat algunes de les mesures que inclouen el Pla d`Ocupació Juvenil que pretén posar en marxa el PP si els espanyols li donen la seva confiança en les pròximes eleccions.

Així, ha anunciat la bonificació del 100 per cent a les cotitzacions de la Seguretat Social durant el primer any a la contractació de menors de 30 anys, augmentar el percentatge de capitalització de la prestació per desocupació fins al 100 per cent per a joves menors de 35 , reduir les quotes de la Seguretat Social un 35 per cent als autònoms durant els tres primers anys i la implantació de crèdits tous o microcrèdits per al desenvolupament d`activitats empresarials entre els joves, entre d`altres.

A més, Rajoy ha destacat la creació del contracte dual de formació-treball per impulsar la formació professional. “Que la formació professional s`estudiï en un col · legi i l`empresa, perquè l`activitat desenvolupada en aquesta puntuï en els estudis”, ha explicat. D`altra banda, el president del PP ha assegurat que el PSOE s`ha convertit en el Govern dels majors retallades socials en la història de la democràcia espanyola i ha afegit que “ha estat el partit que ha generat més atur al nostre país”. “El que posa en perill les polítiques socials és el que no sap gestionar l`economia, i aquest Govern no ha sabut gestionar l`economia. Per això ha hagut de congelar les pensions, retallar el sou als funcionaris, eliminar el xec nadó i reduir les ajudes per fill a càrrec “, ha advertit.

Finalment, Rajoy ha reconegut que la situació a Espanya no és fàcil, però confia que es pot sortir d`aquesta situació, “perquè els espanyols, en els moments decisius, sempre han estat a l`altura de les circumstàncies”, com amb la entrada en l`euro o la Transició. “Si els espanyols, quan governem, van ser capaços de crear quatre milions i mig de llocs de treball, de convertir-nos en la vuitena potència del món, i de fer d`Espanya un país del qual es parlava molt bé, jo estic en condicions de dir que estem també en condicions de repetir “