El president del Partit Popular, Mariano Rajoy, durant la seva intervenció en un acte jove amb NG en el qual també ha participat el president del PP andalús, Javier Arenas, i la presidenta de Noves Generacions, Beatriz Jurado, ha desgranat algunes de les mesures que inclouen el Pla d`Ocupació Juvenil que pretén posar en marxa el PP si els espanyols li donen la seva confiança en les pròximes eleccions.

Així, ha anunciat la bonificació del 100 per cent a les cotitzacions de la Seguretat Social durant el primer any a la contractació de menors de 30 anys, augmentar el percentatge de capitalització de la prestació per desocupació fins al 100 per cent per a joves menors de 35 , reduir les quotes de la Seguretat Social un 35 per cent als autònoms durant els tres primers anys i la implantació de crèdits tous o microcrèdits per al desenvolupament d`activitats empresarials entre els joves, entre d`altres.

A més, Rajoy ha destacat la creació del contracte dual de formació-treball per impulsar la formació professional. “Que la formació professional s`estudiï en un col · legi i l`empresa, perquè l`activitat desenvolupada en aquesta puntuï en els estudis”, ha explicat. D`altra banda, el president del PP ha assegurat que el PSOE s`ha convertit en el Govern dels majors retallades socials en la història de la democràcia espanyola i ha afegit que “ha estat el partit que ha generat més atur al nostre país”. “El que posa en perill les polítiques socials és el que no sap gestionar l`economia, i aquest Govern no ha sabut gestionar l`economia. Per això ha hagut de congelar les pensions, retallar el sou als funcionaris, eliminar el xec nadó i reduir les ajudes per fill a càrrec “, ha advertit.

Finalment, Rajoy ha reconegut que la situació a Espanya no és fàcil, però confia que es pot sortir d`aquesta situació, “perquè els espanyols, en els moments decisius, sempre han estat a l`altura de les circumstàncies”, com amb la entrada en l`euro o la Transició. “Si els espanyols, quan governem, van ser capaços de crear quatre milions i mig de llocs de treball, de convertir-nos en la vuitena potència del món, i de fer d`Espanya un país del qual es parlava molt bé, jo estic en condicions de dir que estem també en condicions de repetir “

Close Menu