Ramon i Álvarez presenten la X Escola de NNGG Balears que es celebrarà a Es Figueral, Eivissa.

Ramon i Álvarez presenten la X Escola de NNGG Balears que es celebrarà a Es Figueral, Eivissa.

El secretari general de Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears, Pedro Álvarez, i el president insular de l`organització juvenil a Eivissa, Antoni Ramon, han comparegut avui, dissabte, en roda de premsa per donar a conèixer el Programa de la X escola d`Estiu de Noves Generacions de les Illes Balears, que tindrà lloc els propers dies 26, 27 i 28 de setembre a Es Figueral (Eivissa).

La trobada, en què participaran més d`un centenar de joves de les quatre illes, serà inaugurada el divendres, dia 26, per part de l`Alcalde de Santa Eulàlia des Riu, Vicent Marí; el Secretari General de NNGG d`Espanya, Javier Dorado; i el secretari general del Partit Popular de les Illes Balears, Miquel Vidal. Posteriorment, la Delegada del Govern Central a Madrid, Cristina Cifuentes, mantindrà una trobada amb els joves del Partit Popular.

La jornada de dissabte començarà amb un col·loqui amb el periodista i director de La Razón, Francisco Marhuenda. Aquesta taula rodona precedirà a la trobada amb la triple campiona mundial i subcampiona olímpica de Taekwondo, Brigitte Yagüe. Durant la tarda, els membres de Noves Generacions duran a terme un acte reivindicatiu contra la realització de prospeccions petrolíferes a la costa d`Eivissa, a la platja d`Es Figueral.

El president del Govern de les Illes Balears i President del Partit Popular, José Ramón Bauzá, acompanyat del President Insular del Partit a Eivissa, Vicent Serra, el president del PP d`Andalusia, Juan Manuel Moreno, i el president de Noves Generacions, Andrés Ferrer, clausuraran l`Escola diumenge, a partir de les 11 hores.

Antoni Ramón, President de NNGG d`Eivissa, ha assegurat que “és un honor per a tots els membres de l`Organització insular que s`hagi triat l`illa per dur a terme la trobada, en què es debatran, entre altres coses, les mesures que el Partit Popular presentarà en matèria de joventut a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques”.

Per la seva banda, el Secretari General Regional de la formació, Pedro Álvarez, ha recordat que “Noves Generacions és, amb més de 1800 afiliats, l`organització política-juvenil més nombrosa de les Illes Balears”, assegurant que l`Escola d`Estiu significarà “l`inici del curs polític de la formació, que durant els propers mesos treballarà per recollir les necessitats dels joves de les quatre illes”.