Ramon Sintes, nou president de NNGG de Menorca amb el 96% dels vots

Ramon Sintes, nou president de NNGG de Menorca amb el 96% dels vots

Ramon Sintes va ser elegit president de Noves Generacions del Partit Popular de Menorca amb el 96% dels vots emesos al VII Congrés Insular, celebrat el passat 2 de novembre a Ciutadella. A l`acte van assistir, entre d`altres, el secretari general del Partit Popular de Balears, Miquel Vidal, el president del Partit Popular de Menorca, Santiago Tadeo, i el president de NNGG de Balears, Andrés Ferrer.
 
Després de la votació, de caràcter secreta i assembleària, Ramon Sintes va prendre el relleu del fins ara president de NNGG de Menorca, Manu Marqués.
 
Durant la seva intervenció, Ramon Sintes es va comprometre a reforçar les Juntes Locals, que durant els últims 3 anys s`han duplicat en passar de 3 a 6, i a potenciar les noves tecnologies en la comunicació amb l`afiliat i amb el ciutadà. Després de la seva elecció, el nou president insular de la formació ha afirmat que “hem de mirar cap endavant i demostrar que sortirem. Anem a lluitar contra vent i marea per superar aquest repte”.

La candidatura encapçalada per Ramón Sintes Villalonga (Ferreries), incloïa Joan Carrasco Domingo (Ciutadella) i Javier López Pons (Maó), que ocuparan la Vicepresidència de Coordinació Local i la Secretaria General Insular, respectivament. El nou organigrama inclourà als vicesecretaris Oriol Font Soriano (Relacions Institucionals i Protocol), Juan José Carrasco Rotger (Comunicació i Premsa), David Amer Escobedo (Organització, Actes i RRSS), Carlos Cendrero Gil (Campanyes, Publicitat i Participació), Dani Mercadal Estivenson (Afiliació i Acció Política), Cristibal Salord Caules (Joventut i Polítiques Socials) Santiago Mascaró Cardona (Associacionisme, Cultura i Esports) i Mar Coll Benejas (Educació, Formació i Universitats). La llista de vocals la completen el president sortint, Manu Marqués, així com Joan Pons Torres, Josep Olives Prats, Raúl Carreras Febrer, Cristina Sintes Salord, Manuel Almeida Carbonell, José Escudero Gomila, Maria Coll Cendan i Cristóbal Marqués Pallicer.
 
El secretari general del Partit Popular de Balears, Miquel Vidal, va ser l`encarregat de donar inici al VII Congrés Insular i va animar els joves a continuar treballant amb el mateix esperit i inquietud. “En moments de dificultat no és fàcil ser-hi. La vostra actitud i el vostre interès és el que necessita Menorca, Balears, Espanya i Europa “.
 
Durant la celebració del Congrés es van debatre les ponències Acció Política i Reglament, defensades per Josep Olives i Ángela Rovellada respectivament. Totes dues van ser aprovades per unanimitat, igual que l`informe de gestió de la Junta Directiva sortint presentat per Pepe Escudero.

A la clausura del VII Congrés Insular, el president de NNGG de Balears, Andrés Ferrer va agrair el treball de Manu Marquès i li va demanar que acompanyi la nova Junta. Ferrer va reclamar al recentment elegit president insular i a tot el seu equip que dediquessin tota la seva força i la seva obstinació a treballar per la joventut menorquina, ja que “no podem fallar a tots aquells joves que ens van donar el seu vot a les últimes eleccions, hem de convertir a NNGG en l`esperança del futur”.

Finalment, el president del Partit Popular de Menorca i del Consell Insular, Santiago Tadeo, va felicitar tots els membres de la nova Junta Insular de NNGG de Menorca i va destacar la implicació que té NNGG dins del Partit Popular. “Estic orgullós del grup que formeu, teniu les idees clares, la ideologia molt clara i sabeu quin futur voleu per a Menorca”. Tadeo ha assegurat que el Partit Popular deixarà un futur diferent a tots els joves que avui viuen una situació excepcional i els ha animat a seguir en primera línia perquè el futur serà el vostre”.