Renovada la junta local d’Alcudia

Renovada la junta local d’Alcudia

Aquest dissabte, 10 de març, es va dur a terme la renovació de la Junta Local de Noves Generacions d’Alcúdia, a la seu del Partit Popular del municipi, on Sergio Llompart va ser escollit com a nou president de la formació, i Antònia Garcia de 18 anys i estudiant de segon de batxillerat, com a secretaria general.

Sergio Llompart, amb 19 anys, és estudiant de Dret a la UIB i membre de l’Executiva Regional i Insular de Noves Generacions. Paraules del recent escollit president “Hem de seguir sent una organització d’atenció constant a les preocupacions i necessitats dels joves del nostre municipi. Hem de ser-hi per ells en tots moments”. Llompart ha insistit en “la necessitat de millorar la vida dels joves alcudiencs, com en el transport públic, per una millor comunicació entre Alcúdia, Palma i, sobretot, la Universitat”.

El nou president recull la feina feta pel recent escollit president insular de la formació, Joan Salort, que ha impulsat en Sergio Llompart a fer crèixer aquesta organització i acollir a més joves que volen tenir una veu dins la nostra societat.

La presidenta de Noves Generacions de les Illes Balears, Marga Vicens, remarcà que “Noves Generaciones estan agafant força gràcies a les juntes locals, que son un reflex de la salut òptima de l’organització, creixent cada dia més forta i únida”.