Renovada la Junta Local de Felanitx

Renovada la Junta Local de Felanitx

Renovada la Junta Local de Felanitx

Avui s’ha renovat la Junta Local de Noves Generacions de Felanitx, que ha tengut lloc a la Seu del Partit Popular de Felanitx, on ha sortit triada Gloria Cerdà com a presidenta i Miquela Canet com a secretària general.

La nova presidenta té com a objectiu d’arribar als joves del municipi, on les NNGG hi han de ser per ells en tots els moments, i sobretot, ara que s’apropen les Eleccions Municipals i Autonòmiques del 2019.

Paraules de la nova presidenta « Felanitx necessita un canvi. Som els joves que hem de decidir quin futur volem per el nostre poble, perquè tenim idees i en sabem. Me present amb el suport de tota la Junta de NNGG Felanitx per remar cap al mateix objectiu de guanyar les eleccions del 2019, on el PP ha de tornar ha governar al nostre municipi. »

Marc Àlvarez ha recalcat l’importància de la participació dels joves en política per així poder coneixer de primera mà quins son els problemes reals del jovent. Ha donat a conèixer un parell de propostes que hem fet des de Noves Generacions.

La Presidenta del Partit Popular de Felanitx, Catalina Soler, ha donat suport a la nova presidenta i ha insistit en la necessitat de que els joves són la clau per dur les propostes dels joves felanitxers .

Glòria Cerdà, de 24 anys, de Porto Colom, és estudiant del Grau Superior d’Administració i actualment fa feina de administrativa a l’empresa familiar. Miquela Canet, la secretària general, de 22 anys, està acabant el Grau Mitja d’enfermeria.