Renovada la Junta Local de Selva

Renovada la Junta Local de Selva

Renovada la Junta Local de Selva

Avui s’ha renovat la Junta Local de Noves Generacions de Selva, que ha tengut lloc a «Es Centre», on ha sortit triat Toni Solivellas com a president i Pere Ferrer com a secretari general.

El nou president ha insistit en la necessitat de fer un front comú entre tots els joves del municipi per defensar les nostres necessitats en els cinc nuclis del nostre terme, especialment de cara a les pròximes eleccions on hi ha tant per decidir.

El President Insular de Noves Generacions, Joan Salort, per la seva banda, ha deixat clar que tenim un projecte integrador on tots els municipis han de sumar, anat més enllà del partit i acostant-nos a les associacions dels nostres pobles.

El President de la Junta Local de Selva, Joan Rotger, ha donat suport al nou president i ha insistit en la necessitat de fer feina amb tots els joves del partit i en la necessitat de que els joves participin en la vida social i cultural del municipi.

Finalment, la Presidenta Regional de Noves Generacions, Marga Vicens, va animar al nou president a fer feina amb les juntes insular i regional per fer créixer l’organització, sense deixar de defensar els interessos dels veïnats davant un ajuntament mancat d’idees i amb enfrontament entre els socis.