Renovada la Junta Local de Sineu

Renovada la Junta Local de Sineu

Avui s’ha renovat la Junta Local de Noves Generacions de Sineu, que ha tengut lloc al Claustre de l’Ajuntament de Sineu, on ha sortit triada com a presidenta n’Antònia Mas de 19 anys, estudiant de doble grau de Magisteri amb doble menció de Anglès i Pedagogia Terapèutica al CESAG aficionada a la lectura i a la política. 

La nova presidenta ha insistit en la necessitat d’arribar als joves del municipi, on les NNGG hi han de ser per ells en tots els moments, i sobretot, ara més que mai, degut a que s’apropen les Eleccions Municipals i Autonòmiques del 2019.

Paraules de n’Antònia «Me present per la meva estima cap a Sineu, el nostro poble, perquè el meu desitj sempre ha estat millorar-lo per aconseguir una vila on tothom hi tengui cabuda ». També ha donat les gràcies al “clan Àlvarez”, com ha mencionat, pel seu suport en tot moment i la seva dedicació pels joves del municipi.

Marc Àlvarez, Secretari General de Noves Generacions de les Illes Balears i fins ara al capdavant de Noves Generacions de Sineu ha donat pas a la seva succesora a escoltar als joves del municipi i que es centrin en tot moment en les necessitats del jovent del municipi.