Renovada la Junta Local de Sineu

Renovada la Junta Local de Sineu
  • Post category:Sineu

Avui s’ha renovat la Junta Local de Noves Generacions de Sineu, que ha tengut lloc al Claustre de l’Ajuntament de Sineu, on ha sortit triada com a presidenta n’Antònia Mas de 19 anys, estudiant de doble grau de Magisteri amb doble menció de Anglès i Pedagogia Terapèutica al CESAG aficionada a la lectura i a la política. 

La nova presidenta ha insistit en la necessitat d’arribar als joves del municipi, on les NNGG hi han de ser per ells en tots els moments, i sobretot, ara més que mai, degut a que s’apropen les Eleccions Municipals i Autonòmiques del 2019.

Paraules de n’Antònia «Me present per la meva estima cap a Sineu, el nostro poble, perquè el meu desitj sempre ha estat millorar-lo per aconseguir una vila on tothom hi tengui cabuda ». També ha donat les gràcies al “clan Àlvarez”, com ha mencionat, pel seu suport en tot moment i la seva dedicació pels joves del municipi.

Marc Àlvarez, Secretari General de Noves Generacions de les Illes Balears i fins ara al capdavant de Noves Generacions de Sineu ha donat pas a la seva succesora a escoltar als joves del municipi i que es centrin en tot moment en les necessitats del jovent del municipi.