Rosa Estaràs es reuneix amb els joves de Noves Generacions d`Eivissa

Rosa Estaràs es reuneix amb els joves de Noves Generacions d`Eivissa

La candidata balear a les eleccions europees, Rosa Estaràs, ha mantingut avui dimecres, una trobada amb els joves de Noves Generacions del Partit Popular d`Eivissa. En l`acte, en què han participat més d`una trentena de joves, Estaràs ha explicat la repercussió que tenen les decisions preses al Parlament Europeu sobre la vida diària dels joves d`Eivissa i de la resta d`Espanya, i ha animat els membres de l`Organització juvenil a mobilitzar tot el seu entorn perquè el proper 25 de maig ningú es quedi sense anar a votar.

Estaràs ha destacat el Pla d`Ocupació que ha posat en marxa la Unió Europea per als menors de 25 anys , que suposarà l`arribada a la nostra Comunitat Autònoma de 53 milions d`euros d`inversió en formació i política d`ocupació jove. A més, ha explicat la defensa que durant els últims cinc anys ha dut a terme per millorar la connectivitat de les Illes Balears en matèria de transports i comunicacions, a causa de la problemàtica que suposa la insularitat en aquest aspecte. ” A Brussel·les fa falta lluitar i consensuar cada tema” , ha afegit Estaràs.

Per la seva banda, el president del Partit Popular d`Eivissa, Vicent Serra, ha recordat que Estaràs serà l`única europarlamentària que representi els interessos de les Illes Balears durant els pròxims cinc anys, agraint la disposició i la bona feina que ha dut a terme durant aquesta legislatura en temes tan importants com les prospeccions petrolíferes al costat de la costa d`Eivissa.

Andrés Ferrer, President de Noves Generacions de Balears, ha animat als joves del Partit Popular a explicar la importància de les eleccions europees, i ha destacat l`experiència i la capacitat de treball de Rosa Estaràs, que segons Ferrer “coneix molt bé la realitat de les Illes i la problemàtica dels seus joves”.

Finalment, el president de Noves Generacions d`Eivissa, Toni Ramon, ha agraït la candidata l`interès per la joventut d`Eivissa i per haver possibilitat que els joves de Noves Generacions coneguessin de primera mà el treball realitzat al Parlament Europeu . Ramon ha demanat a Estaràs que continuï fomentant les ajudes als joves eivissencs que volen millorar la seva formació en altres països de la Unió.