Sebastià Sagreras (NG) agraeix al Govern la declaració d`Interès Autonòmic del projecte de Sa Ràpita

Sebastià Sagreras (NG) agraeix al Govern la declaració d`Interès Autonòmic del projecte de Sa Ràpita

El batle de Campos, el popular Sebastià Sagreras, i el regidor d`Urbanisme del municipi, Guillem Ginard, han comparegut avui en roda de premsa per agrair la declaració, divendres passat, d`interès autonòmic del projecte turístic de Sa Ràpita. “També ens agradaria recordar, i convé que tothom ho sàpiga, que aquesta declaració d`interès autonòmic no fa més que accelerar els terminis i la tramitació del projecte. En cap cas, possibilita o deixa de possibilitar, un projecte o unes places hoteleres previstes en el Pla Territorial de Mallorca aprovat durant la passada legislatura al Consell de Mallorca, governat precisament per PSOE i PSM, per tant, que alguns dels representants d`aquests partits polítics surtin ara a fer polèmica, no és més que pura demagògia i voler enganyar, sobretot, als campaners”.

El batle, membre de Noves Generacions, ha manifestat que defensa d`aquest projecte “per dues qüestions fonamentals: els ingressos que suposarien un alleujament per a les arques municipals, en un moment molt complicat per es economia de es Ajuntament, i també pels llocs de treball que es crearan, uns 1200 durant les obres i uns 300 directes per explotar l`establiment “. A més, des de l`Ajuntament s`ha volgut destacar la inversió prevista, de 120 milions d`euros, i la reactivació econòmica per al municipi: comerços, restaurants, botigues, hamaques, etcètera.

“Tenim les millors platges de Mallorca, les millors platges del món diria jo, i fins ara només s`aprofiten els altres municipis. A Camps això només li reporta despeses: socorrisme, platges netes, municipals, vigilància, etc. És hora de dir prou i que el fet de ser la foto i el paisatge de Mallorca ens reporti també ingressos i sobretot treball pels nostres veïns”.

Per la seva banda la portaveu adjunta del PP al Parlament i adjunta a presidència de Noves Generacions de Balears, Marga Prohens, ha manifestat que “que els que van aprovar el Pla Territorial de Mallorca, incloent el projecte de Sa Ràpita, ara s`hi oposin és demagògia i urbanisme a la carta”. Prohens ha afegit que el futur hotel “és un projecte sostenible i innovador que respecta la construcció tradicional, aquest és el nou model turístic del Partit Popular”.