Sis integrants de Noves Generacions formen part de les llistes del Partit Popular a les eleccions generals

Sis integrants de Noves Generacions formen part de les llistes del Partit Popular a les eleccions generals

Noves Generacions té representació en les llistes que ha presentat el Partit Popular a les Illes Balears per a les pròximes eleccions generals del 10 de novembre. Sis integrants de les NNGG formen part de la nòmina que presenta el PP per al Congrés dels Diputats i el Senat. La presidenta de Noves Generacions, Marga Vicens, serà la primera suplent de Javier Bonet, candidata al Senat. La presidenta de la formació a Palma, Lorda Roca, serà la segona suplent de Maria Salom, aspirant a la cambra baixa. Quant al Congrés dels Diputats, el secretari de les NNGG a Balears, Marc Álvarez, serà el segon suplent. Al costat d’ell, estan en les llistes Joan Salort, Sergi Llompart i Joan Carralero. Respectivament, seran el quart, sext i octau suplent dels integrants que es presenten a la cambra alta.

Margalida Vicens agraeix “la confiança que ha dipositat el Partit Popular en Noves Generacions”. Així mateix, recalca “la importància dels joves en la vida política, i especialment dels que pertanyen a NNGG, una autèntica pedrera per al partit”. Aquesta, com afirma Vicens, “no sols aporta els seus actius actuals, sinó que en totes les candidatures” es troben persones “que han passat per l’organització juvenil, com és el cas de Marga Prohens que encapçala la llista al Congrés”.

La nominació de diversos integrants de les NNGG demostra una vegada més el compromís del Partit Popular amb els joves. Per a la formació d’una ciutadania democràtica és clau, com es conforma des de la formació, la implicació dels joves en la vida política.