Suport absolut de Noves Generacions de Balears a la candidatura de Miquel Ramis al Congrés

Suport absolut de Noves Generacions de Balears a la candidatura de Miquel Ramis al Congrés

Noves Generacions del PP de Balears va estar ahir a la tarda molt present en la presentació de les candidatures per a les pròximes eleccions generals al Congrés i al Senat, que es va dur a terme al Conservatori de Palma.

En l`acte de precampanya electoral, que va ser el tret de sortida oficial del nou equip proposat per al Parlament per part del Partit Popular, es va demostrar una vegada més la molt evident renovació que ha dut a terme el president del Govern i del PP balear, José Ramón Bauzá, pel que fa a llocs de responsabilitat i candidatures. En aquest cas nou han estat els joves de la nostra organització juvenil els que han estat integrats en les llistes electorals; sis al Congrés dels Diputats i tres al Senat.

De nou va quedar patent el suport de l`organització política juvenil al nou candidat al Congrés, Miquel Ramis, que sempre ha demostrat tenir sensibilitat pel que fa a les demandes dels joves. Finalment NG es va comprometre, una vegada més, a participar molt activament en aquest procés electoral per transmetre a la joventut balear les propostes que necessiten per sortir de la crisi econòmica, crear llocs de treball i tornar a dur a Espanya la prosperitat.

(FOTO: M.E.Díaz-Munío)