Suport unànime de NNGG de Menorca al candidat Santiago Tadeo

Suport unànime de NNGG de Menorca al candidat Santiago Tadeo

Noves Generacions de Menorca inicia el curs polític amb un dinar a Es Migjorn Gran al que mostrà públicament el seu suport total i unànime a la candidatura de Santiago Tadeo al Consell Insular de Menorca per a les properes eleccions municipals i autonòmiques de maig del proper any.

NNGG considera fonamental que es compti sempre amb els joves, i més ara per afrontar millor la situació actual i optar a un futur millor. Respondre així a l`aposta del Partit Popular de Menorca per la joventut, afirmant que “Santiago Tadeo és el millor candidat per liderar el canvi i fer de Menorca un lloc d`oportunitats”, ha afirmat el seu president Manu Marquès.

Per la seva banda, Tadeo s`ha referit a la seva aposta decidida pels joves com a eix imprescindible de la seva acció política. “De la mà dels joves aconseguirem girar la situació social i econòmica. No poden seguir sent els més oblidats “, ha explicat. Ha advertit a més que “hem i anem a comptar amb ells, per idear polítiques que contribueixin al desenvolupament dels joves en la seva vida formativa i professional, perquè Menorca no es pot permetre seguir perdent capital humà qualificat perquè aquí no hi ha sortides ni alternatives. Els joves mereixen un futur millor “.

A l`acte, que ha consistit en una junta insular i una posterior dinar, han assistit una vintena de membres de NNGG Menorca, entre ells el seu president, Manu Marquès, el secretari general, Pepe Escudero, i destacats membres com el també secretari organització del PP , Alejandro Sanz. Per part, del PP també va assistir, òbviament, el president Santiago Tadeo, la secretària insular, Antònia Gener, i les conselleres Salomé Cabrera i Ita López i el diputat nacional Joan Carles Grau.