Suport unànime de NNGG de Menorca al candidat Santiago Tadeo

Suport unànime de NNGG de Menorca al candidat Santiago Tadeo
  • Post category:Menorca

Noves Generacions de Menorca inicia el curs polític amb un dinar a Es Migjorn Gran al que mostrà públicament el seu suport total i unànime a la candidatura de Santiago Tadeo al Consell Insular de Menorca per a les properes eleccions municipals i autonòmiques de maig del proper any.

NNGG considera fonamental que es compti sempre amb els joves, i més ara per afrontar millor la situació actual i optar a un futur millor. Respondre així a l`aposta del Partit Popular de Menorca per la joventut, afirmant que “Santiago Tadeo és el millor candidat per liderar el canvi i fer de Menorca un lloc d`oportunitats”, ha afirmat el seu president Manu Marquès.

Per la seva banda, Tadeo s`ha referit a la seva aposta decidida pels joves com a eix imprescindible de la seva acció política. “De la mà dels joves aconseguirem girar la situació social i econòmica. No poden seguir sent els més oblidats “, ha explicat. Ha advertit a més que “hem i anem a comptar amb ells, per idear polítiques que contribueixin al desenvolupament dels joves en la seva vida formativa i professional, perquè Menorca no es pot permetre seguir perdent capital humà qualificat perquè aquí no hi ha sortides ni alternatives. Els joves mereixen un futur millor “.

A l`acte, que ha consistit en una junta insular i una posterior dinar, han assistit una vintena de membres de NNGG Menorca, entre ells el seu president, Manu Marquès, el secretari general, Pepe Escudero, i destacats membres com el també secretari organització del PP , Alejandro Sanz. Per part, del PP també va assistir, òbviament, el president Santiago Tadeo, la secretària insular, Antònia Gener, i les conselleres Salomé Cabrera i Ita López i el diputat nacional Joan Carles Grau.