Sus a la VI Escola d`Estiu de Noves Generacions

Sus a la VI Escola d`Estiu de Noves Generacions

Noves Generacions de les Illes Balears ha donat inici aquesta tarda a la seva VI Escola d`Estiu, titulada “Protagonistes del Canvi”, que ha congregat al voltant d`uns cent joves afiliats de la formació juvenil a l`Hotel Sol Milans de Son Bou, a Alaior (Menorca).

Les jornades de formació, que any rere any porta a terme l`organització juvenil balear, tractaran aquest any l`educació, el branding personal, els drets humans i la influència de les noves tecnologies en la política. Els ponents seran Xesús Vázquez, conselleiro d`Educació de la Xunta de Galícia, Joanne Shawcross, fundadora de 360??-Branding, Andrea Levy, vicesecretària nacional de Relacions Internacionals de Noves Generacions i Antonio Juaneda, economista consultor. A més, NG de les Balears té organitzades nombroses activitats complementàries a les de formació, com és un torneig de futbol interinsular, un acte solemne en condemna del terrorisme tant nacional com nacional i diverses sortides nocturnes entre les quals destaquen la visita al Port de Maó.

Durant la cerimònia d`obertura han intervingut Misericòrdia Sugrañes, alcaldessa d`Alaior, Antònia Gener, secretària general del PP de Menorca, Miquel Ramis, secretari general del PP de Balears, Manu Marquès, president de NG de Menorca i Beatriz Jurado, presidenta nacional de Noves generacions.