Tadeo rep el suport de NNGG perquè segueixi liderant el PP Menorca

Tadeo rep el suport de NNGG perquè segueixi liderant el PP Menorca

El president del Partit Popular de Menorca i candidat a la reelecció, Santiago Tadeo, s`ha reunit avui amb el president de NNGG Menorca, Manu Marquès, i 26 dels seus membres, per debatre en una xerrada col · loqui els objectius del seu projecte al capdavant del partit durant els propers 4 anys.
Tadeo ha rebut el suport unànime de tots els presents, i també de molts altres que no han pogut assistir a la trobada, organitzat aquest migdia al càmping de Cala Galdana a Ferreries.
El candidat a la reelecció com a president del PP Menorca ha demanat als joves la seva participació en el X Congrés Insular del PP Menorca el pròxim dia 28 de juliol. “Vull que aquest dia estigueu allà, a primera fila, que demostreu que aquest partit aposta per la gent jove, gent amb empenta, amb il · lusió i convicció, perquè vosaltres sereu els que en pocs anys prendreu les regnes d`un projecte amb molt futur” .
Per la seva banda, el president de NNGG Menorca, Manu Marquès, i en nom de tots els seus membres, ha recordat a Tadeu que ells ja li van donar suport fa 4 anys i seguiran al seu costat, perquè “aquesta nova etapa significa donar continuïtat a un compromís ja consolidat, vam creure en tu, i no has defraudat, i ha arribat el moment de dir que aquí tots tenim veu i que estem en el mateix vaixell “.

Durant la trobada, Tadeo ha explicat que tot i les dificultats econòmiques que tots patim, “aquest partit no ha perdut el rumb”. “Fa poc més d`un any, el Partit Popular va entrar a governar al Consell Insular de Menorca i en 6 dels 8 ajuntaments, i el nostre objectiu prioritari des d`un inici ha estat el mateix que sempre hem defensat. Volem que Menorca torni a ser una economia pròspera, que el turisme, el nostre principal motor econòmic, recuperi el lloc que es mereix, que els sectors productius puguin seguir treballant i creant riquesa.

Ha reconegut que la situació és realment complicada, però l`administració té prioritats, unes prioritats basades en la màxima austeritat per invertir en allò realment necessari, facilitar totes les eines a l`emprenedor, a la gent jove, a tots aquells que han fet de Menorca una imatge de marca. Ha destacat les virtuts de la modificació del PTI, la feina que s`està fent per a posicionar
Menorca com a destinació turística de qualitat, els passos fets en matèria de transports i l`aposta per la diversificació de tots els sectors.

Ha subratllat que s`està treballant per donar-li la volta a la situació, començant per la base, i ha posat com a exemple un projecte de gran envergadura i que implicarà a tots els sectors, un projecte que és un exemple de l`objectiu que es busca, i és el de Menorca com a projecte pilot de destinació sostenible.

“Ens dirigim cap a una Menorca Reserva de la Biosfera reforçada des de tots els àmbits, en la qual tots, administració, agents socials, sector privat i ciutadans, participin”. “Assumeixo i em compromet a revaloritzar i posicionar Menorca com un destí turístic diferenciat”, ha dit Tadeo.

Per la seva banda, el president de NNGG Menorca, Manu Marquès, ha reivindicat el paper dels joves en la vida política i social de l`illa. “Nosaltres som conscients de la situació de seriosa dificultat a la qual ens enfrontem, som conscients perquè també la patim, per aquest mateix motiu som inconformistes, volem ajudar a canviar les coses i volem fer-ho a través del diàleg i la participació”.

Marqués ha donat suport al treball que s`està fent des del Consell Insular de Menorca i ha destacat la necessitat de “crear un Pacte per la Joventut, un projecte que ja està en marxa, i en el qual han de participar tots els sectors implicats per definir el marc d`actuacions que tots volem “.