Tania Marí: “Defensarem la millora de les condicions laborals dels joves que comencen a treballar”

Tania  Marí:  “Defensarem  la  millora  de  les condicions laborals dels joves que comencen a treballar”

El 3 Congrés Insular de Noves Generacions del Partit Popular d’Eivissa ha triat Tania Marí com a nova presidenta de la formació juvenil del partit. Marí, que sustitueix Toni Ramón en el càrrec, ha assegurat que un dels seus objectius prioritaris és mantenir NNGG com la “principal organització política juvenil de l’illa”, una generació “compromesa amb la llibertat, la tolerància, la democràcia i la unitat d’Espanya”.

En el seu discurs, Marí ha ressaltat que els joves del Partit Popular estan preocupats no només per les polítiques de joventut, sinó també per l’economia, el medi ambient, la sanitat, l’habitatge o l’educació. Per això, proposa en el seu projecte “treballar en el present i en el futur, amb propostes per defendre l’educació lliure de l’adoctrinamient ideològic, promoure la nostra identitat lingüística, l’eivissenc; defensar el turisme com la principal font d’ingressos i lluitar contra la ‘turismofòbia’; estar compromesos amb el medi ambient promovent l’ús d’energies renovables; promoure el voluntariat i donar a conèixer les tradicions i costums eivissencs”.

Un altre dels punts que ha destacat la nova presidenta de NNGG del PP Eivissa és l’àmbit laboral, on considera que s’han de seguir promovent polítiques de suport a la petita i mitjana empresa i millorar les condicions laborals dels jovens que comencen la seua vida laboral.

El nou equip de Tania Marí està integrat per 20 joves de diversos municipis d’Eivissa i compta amb Santi Canals com a nou secretari general.

Per la seua part, en la seua intervenció al congrés, el president del PP Eivissa, José Vicente Marí Bosó, ha animat els joves a “ser part de les solucions als problemes que té Eivissa en l’actualitat”, perquè “mai s’és massa inconformista ni massa ingenu, de fet necessitam més que mai la mirada ingènua i inconformista per resoldre els problemes que tenim”.

Marí Bosó ha fet una crida a la unió de tots, salvant les diferències d’edat, ja que “posar-nos a solucionar els problemes dels eivissencs no pot esperar a haver crescut, fem-ho junts, amb les nostres distintes edats, aportant les nostres diverses experiències fruit d’un distint haver viscut. Fem-ho junts perquè si mos faltau valtros no serem capaços de fer-ho”.