Tomeu Fullana es reelegit president de NNGG de Montuïri, i Aina Manresa substitueix a Pedro Ollers al capdavant de NNGG de Campos

Tomeu Fullana es reelegit president de NNGG de Montuïri, i Aina Manresa substitueix a Pedro Ollers al capdavant de NNGG de Campos

Divendres passat, 15 de març, continuant amb el procés renovador de les juntes locals de Noves Generacions de Mallorca, es va dur a terme el congrés de Noves Generacions de Campos, històrica organització juvenil que ha fet una gran quantitat d`iniciatives en els últims anys.

Per unanimitat va ser triada Aina Manresa, estudiant d`Educació Social, com a nova presidenta de la formació juvenil, en substitució de Pedro Ollers, qui va exercir el seu càrrec en els últims tres anys. Manresa ha afirmat que Noves Generacions té el deure d`alçar la veu contra les injustícies que s`han fet amb el municipi i defensar sense complexos les seves idees i iniciatives. En el seu lideratge estarà acompanyada per Tomeu López, estudiant de Filologia Catalana, en el càrrec de secretari general.

Al congrés de renovació van estar presents la consellera insular Marga Ginard, el batle de Campos i membre de NNGG, Sebastià Sagreras, la presidenta insular de NNGG, Cati Civera, i el president regional de l`organització juvenil, Andrés Ferrer.

RENOVACIÓ DE NOVES GENERACIONS DE MONTUÏRI

Per altra banda, també es va celebrar la renovació de la junta dels joves del Partit Popular de Montuïri.

Del congrés local, que es va celebrar a l`ajuntament de la localitat, va sortir reelegit Tomeu Fullana com a president, qui exercirà el càrrec tres anys més. Fullana, amb vint anys, és estudiant d`Economia a la UIB; en la seva reelecció ha tornat a comptar amb Aina Marina Lladó en el lloc de secretària general, que a més és membre actiu del Comitè Executiu de Noves Generacions de Balears.

En la reunió va estar present l`alcalde de la localitat, Jaume Bauçà, el secretari general de NNGG de Mallorca, Joan Pau Reus, i el president regional Andrés Ferrer.