toni ramon elegit president de noves generacions d`eivissa

Toni Ramon Marí va ser elegit President de Noves Generacions del Partit Popular d`Eivissa amb el 90% dels vots emesos en el II Congrés Insular, celebrat el passat 27 d`octubre al Centre Cultural de Puig d`en Valls. A l`acte van assistir, entre d`altres, el President del PP d`Eivissa i del Consell Insular, Vicent Serra, així com el President i el Secretari General de NNGG de Balears, Andrés Ferrer i Pedro Álvarez.

Després de la votació, de caràcter assembleària i sota la premissa un afiliat-un vot, Rafa Triguero va donar pas a un nou equip després de vuit anys al capdavant de la major organització política-juvenil d`Eivissa. El balanç de gestió defensat davant el plenari pel president sortint, entre les quals destaca la implicació en la campanya que va suposar la majoria absoluta del Partit Popular a les institucions d`Eivissa i la defensa de polítiques per la reducció de l`impacte de la insularitat, va ser aprovat per aclamació.

Toni Ramon, afiliat de NNGG de Santa Eulàlia, va reivindicar la presència dels joves en política i es va comprometre a fer arribar a la joventut eivissenca les iniciatives que s`estan duent a terme des de les institucions ia reivindicar solucions als principals problemes i inquietuds del col·lectiu.

Durant la celebració del Congrés es van debatre les ponències Acció Política i Estatuts, que van ser defensades per Marcos Colomar i Noé Joan respectivament i aprovades per unanimitat.

A la cloenda del II Congrés Insular, el President Regional de NNGG de Balears, Andrés Ferrer va destacar que “l`enemic al qual ens enfrontem no és l`esquerra, sinó l`atur i la greu situació econòmica” i va animar el nou equip a treballar en contacte amb els problemes reals de la joventut i aportant solucions “a diferència d`un partit socialista que ja ha tirat la tovallola i la ideologia”.

Finalment, el president del Partit Popular d`Eivissa i del Consell Insular, Vicent Serra va demanar al nou president de la formació juvenil ia tots els seus membres que estiguessin al seu costat perquè necessitava “la visió i el treball constant que NNGG sempre ha demostrat”.