Tret de sortida a les campanyes solidàries de NG

Tret de sortida a les campanyes solidàries de NG

Noves Generacions del Partit Popular de Sineu ha lliurat aquest matí a Can Gazà tots els productes recollits en la seva campanya anomenada “Sineu Solidari”.

Coincidint amb la Fira de Sant Tomàs i les dates prèvies al Nadal, l`organització juvenil va voler posar en marxa la seva primera acció solidària en l`àmbit local, i va optar per Can Gazà com a beneficiari, al ser aquesta institució un exemple d`autogestió, rehabilitació i capacitat per transmetre esperança a les persones que es troben en risc d`exclusió social.

Sineu Solidari, juntament amb diversos petits comerços de la localitat i els veïnats que han col·laborat, ha suposat recollir en una setmana més de sis caixes de productes alimentaris no peribles i productes de neteja. En total, s`han recaptat aproximadament uns cinquanta quilos d`aliments i una vintena de productes higiènics, que aquest matí, en la seva totalitat, han estat lliurats als residents de la llar contra la marginalitat impulsat per Jaume Santandreu.

Segons Pedro Álvarez, president de Noves Generacions de Sineu, “per als joves que
formen NG ha estat una magnífica experiència poder dur a terme aquesta primera campanya solidària, que ben segur no serà la darrera, i que ha suposat per a nosaltres apropar-nos a la realitat que és passar unes hores amb els residents a Can Gazà”. Així mateix el president dels joves del PP sineuer ha afegit que “des de NG sempre fem política, un exemple d`això és el nostre compromís amb la societat, per això volem convidar a les altres organitzacions i col·lectius juvenils a que s`acostin a aquest tipus d`entitats perquè descobreixin la gran tasca social i humanitària que desenvolupen”, “perquè demostrin que els joves de veritat deim no a les drogues i estem preocupats pel que passa al nostre entorn”.

Després de l`aportació de queviures a Can Gazà, diversos membres de l`organització
juvenil han tengut l`oportunitat de conèixer les instal·lacions de l`entitat. Durant la visita, Noves Generacions s`ha compromès a realitzar més campanyes solidàries d`aquesta índole molt properament.

CAMPANYES SOLIDÀRIES

Any rere any l`organització juvenil del PP a Balears, en els diversos municipis on té implantació, porta a terme diverses campanyes solidàries coincidint amb les dates nadalenques.

Aquestes campanyes s`aniran anunciant en els pròxims dies, però, és destacable el Concert Benèfic de joves intèrprets, que organitza Noves Generacions d`Inca, per al proper dia 29 de desembre. Segons Cati Civera, presidenta de NG d`Inca, “des NG d`Inca ens hem proposat aportar el nostre granet de sorra organitzant un concert benèfic de joves intèrprets que ens delectaran amb obres de diferents varietats musicals. El Nadal no entén de colors, ni de partits polítics, per això és més necessari que mai col · laborar “.

El preu de l`entrada és de 4 € i el 100% dels beneficis obtinguts aniran destinats a la compra d`aliments per al Menjador Social de Inca. Aquest concert es durà a terme a les 20:00 h al Casal de Cultura d`Inca.