Trobada de Mateu Isern, candidat a la batlia de Palma, amb Noves Generacions del Partit Popular

Trobada de Mateu Isern, candidat a la batlia de Palma, amb Noves Generacions del Partit Popular

El candidat a la batlia, Mateu Isern, acompanyat pel president de la Junta Territorial de Palma, José María Rodríguez, va visitar divendres passat, 11 de març, la Junta Local de Noves Generacions, per explicar el projecte amb el qual el Partit Popular es presentarà davant dels ciutadans en les properes eleccions municipals.

En la reunió, a la qual van assistir al voltant de cinquanta joves de la nostra organització, es van tractar els diferents punts de la proposta “Joves x joves”, que Noves Generacions va elaborar per al programa electoral del partit a Palma, amb més de 120 punts, distribuïdes en quatre grans temes: treball, formació, habitatge i lleure.

Mateo Isern va voler remarcar la importància de la cultura del treball i l`esforç per aconseguir qualsevol objectiu. Va apostar per la formació, com a font principal per al desenvolupament de les persones. La signatura de convenis amb empreses que contractin joves en pràctiques remunerades, el finançament dels llibres de text, i l`obertura de les biblioteques durant les 24 hores del dia en període d`exàmens, són algunes de les seves propostes en matèria d`educació.

A la reunió, Isern va proposar la creació d`un viver d`empreses per als joves, amb la finalitat que puguin obtenir la seva primera feina, després d`acabar el període formatiu. A més, aposta per la iniciativa privada com a font de riquesa i de creació de llocs de treball, de manera que proposa la creació d`espais condicionats per instal lar empreses que s`inicien en el mercat gràcies als joves emprenedors.

Isern aposta per un oci saludable, amb una oferta variada i interessant per als més joves, a més de assequible econòmicament. En aquest sentit, proposa iniciar el diàleg entre totes les parts afectades pel botellón, per tal d`arribar a un consens, que acabi amb la brutícia, el conflicte entre els joves amb els veïns i comerciants, i creï una alternativa al consum de alcohol.

Així mateix, el president José María Rodríguez, va agrair el treball de Noves Generacions i ens va animar a seguir treballant per al projecte que la Junta Territorial va iniciar fa ja més d`un any, aportant una visió fresca i diferent al partit, ia fer arribar als més joves la proposta de futur del Partit Popular.