Trobada de Noves Generacions i la Comisió de Joventut del Partit Popular amb Projecte Home de Balears

Trobada de Noves Generacions i la Comisió de Joventut del Partit Popular amb Projecte Home de Balears

Els joves del Partit Popular de les Illes Balears van mantenir ahir una trobada amb la direcció de Projecte Home de Balears. La Comissió de Joventut del PP balear i Noves Generacions de Balears van estar representades per Sandra Morell, diputada del Parlament, i Pedro Álvarez, vicesecretari general de NNGG de les Balears.

La trobada, que es va produir ahir a les instal.lacions centrals de Projecte Home a La Vileta (Palma), respon a una iniciativa de Noves Generacions de les Illes Balears i de la Comissió de Joventut del PP balear per prendre contacte amb les sensibilitats i demandes que organitzacions juvenils, sindicals o humanitàries, com Projecte Home, per poder elaborar un programa electoral adaptat a les necessitats de l`arxipèlag balear.

Tomeu Català, impulsor i president de Projecte Home de Balears, a més d`altres destacats membres de l`organització, van rebre a Sandra Morell i Pedro Álvarez, a qui van traslladar les seves inquietuds i demandes, amb l`objectiu de perpetuar en el temps la gran tasca que realitza la seva associació. Català i els altres assistents a la trobada van traslladar a la Comissió de Joventut que Projecte Home no és una organització que pretengui dependre al 100% del públic, però que no obstant això sí que necessita de la seva col.laboració, com per exemple en el tractament de les persones que pateixen trastorns psiquiàtrics, a més de la seva addicció a les drogues, en la mateixa línia, Projecte Home considera molt necessària la rúbrica de convenis amb les institucions per a la reinserció laboral i social de les persones que hagin superat els seus drogoaddiccions, a més de moltes altres interessants i considerables propostes.

Després de la reunió, Tomeu Català va explicar els programes de tractament que apliquen a la seva seu i va ensenyar les instal.lacions de Projecte Home. En acabar la reunió, la Comissió de Joventut i NNGG, representades per Morell i Álvarez, es van comprometre a traslladar les observacions de Projecte Home al Partit Popular de Balears, perquè es prenguin en consideració en l`elaboració del Programa Electoral del 2011.