Els joves del Partit Popular de les Illes Balears van mantenir ahir una trobada amb la direcció de Projecte Home de Balears. La Comissió de Joventut del PP balear i Noves Generacions de Balears van estar representades per Sandra Morell, diputada del Parlament, i Pedro Álvarez, vicesecretari general de NNGG de les Balears.

La trobada, que es va produir ahir a les instal.lacions centrals de Projecte Home a La Vileta (Palma), respon a una iniciativa de Noves Generacions de les Illes Balears i de la Comissió de Joventut del PP balear per prendre contacte amb les sensibilitats i demandes que organitzacions juvenils, sindicals o humanitàries, com Projecte Home, per poder elaborar un programa electoral adaptat a les necessitats de l`arxipèlag balear.

Tomeu Català, impulsor i president de Projecte Home de Balears, a més d`altres destacats membres de l`organització, van rebre a Sandra Morell i Pedro Álvarez, a qui van traslladar les seves inquietuds i demandes, amb l`objectiu de perpetuar en el temps la gran tasca que realitza la seva associació. Català i els altres assistents a la trobada van traslladar a la Comissió de Joventut que Projecte Home no és una organització que pretengui dependre al 100% del públic, però que no obstant això sí que necessita de la seva col.laboració, com per exemple en el tractament de les persones que pateixen trastorns psiquiàtrics, a més de la seva addicció a les drogues, en la mateixa línia, Projecte Home considera molt necessària la rúbrica de convenis amb les institucions per a la reinserció laboral i social de les persones que hagin superat els seus drogoaddiccions, a més de moltes altres interessants i considerables propostes.

Després de la reunió, Tomeu Català va explicar els programes de tractament que apliquen a la seva seu i va ensenyar les instal.lacions de Projecte Home. En acabar la reunió, la Comissió de Joventut i NNGG, representades per Morell i Álvarez, es van comprometre a traslladar les observacions de Projecte Home al Partit Popular de Balears, perquè es prenguin en consideració en l`elaboració del Programa Electoral del 2011.

Close Menu