Un centenar de joves assisteixen al tradicional Sopar de Nadal de Noves Generacions de Balears

Un centenar de joves assisteixen al tradicional Sopar de Nadal de Noves Generacions de Balears

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears va celebrar dissabte passat, 13 de desembre, el seu tradicional Sopar de Nadal que any rere any congrega als afiliats de l`organització juvenil.

En aquesta ocasió la trobada es va celebrar en una finca rural situada a s`Esgleieta, Esporles (Mallorca). Durant la trobada, en què va participar més d`un centenar de joves de la formació política, es va fer un repàs a totes les iniciatives polítiques i socials dutes a terme per Noves Generacions al llarg de l`any 2014, posant èmfasi en l`acció política duta a terme pel Partit Popular a les institucions autonòmiques.

Després de la benvinguda a càrrec del President de la Junta Local d`Esporles, Miquel Bernat; van intervenir el President de NNGG de Mallorca, Jaume Llompart, que va agrair el treball desinteressat i diari dels joves de l`organització; el President Insular del Partit, Jeroni Salom; i la consellera de Serveis Socials del Govern, Sandra Fernández. Va tancar el torn de locucions el President Regional de l`organització juvenil, Andrés Ferrer, que va animar els joves del Partit a continuar defensant el Projecte i la gestió del Partit Popular abans els seus familiars, companys i amics, ja que “presentem l`únic programa possible i viable per garantir l`estabilitat de la nostra Comunitat”.