Una campanya solidària recull centenars de joguines pels boixos de Formentera

Una campanya solidària recull centenars de joguines pels boixos de Formentera

GUIF i PP recullen centenars de joguines perquè 60 nens de Formentera tinguin Reyes Mags. L`Associació Reis Mags de Formentera dinamitza la recollida i lliurament de regals la demanda dels quals creix de forma exponencial. La campanya que ha estat duta a terme per quart any consecutiu, ha pogut aconseguir diversos centenars de joguines de tot tipus que seran posats a a la disposició dels pares d`una seixantena de nens que passen penúries econòmiques i d`aquesta manera podran tenir els seus regals el dia dels Reis Mags.

La responsable de polítiques socials del GUIF en el Consell de Formentera, Cristina Costa, assenyala que “és la quarta edició de recollida de joguines per als nens de la illa que en aquesta ocasió passen dels 25 que es van apuntar el passat any als 59 nens als quals s`arribarà en 2015”. Costa ha assenyalat que es tracta de casos de necessitat perquè les famílies manquen de recursos i “estem molt contents perquè malgrat l`important augment de peticions d`ajuda per als Reis Mags, la resposta ciutadana ha estat excel·lent”. Entre els regals abunden els llibres, puzles, joguines educatives prova de l`interès i esforç que posen els formenterencs per pal·liar les manques d`algunes famílies a causa de les seves dificultats econòmiques.

Per la seva banda el president del PP de Formentera i portaveu del seu partit en la primera institució de la illa, José Manuel Alcaraz, amb una postura exempta de partidisme i fent gala de l`abast social de la iniciativa ha destacat la solidaritat de tots els participants. Alcaraz ha posat l`accent en el treball i entusiasme dels integrants de l`Associació Reis Mags de Formentera ja que gràcies a ells la iniciativa arriba cada vegada a més persones i, per sobre de tot “la solidaritat i compromís de les famílies de Formentera que s`han apropat al punt de recollida de joguines i que en molts casos ho han fet amb els seus fills que donaven les seves joguines perquè altres nois de la seva edat puguin passar uns Reis feliços”.