Una trentena de joves balears participen en la Convenció Nacional “Més que una generació”

Una trentena de joves balears participen en la Convenció Nacional “Més que una generació”

Una trentena de joves de Noves Generacions de les Illes Balears s`han desplaçat aquest cap de setmana a Madrid per participar en la Convenció Nacional de l`organització juvenil “Més que una generació”. Aquesta trobada, que se celebra al Col·legi de Metges de la capital, ha congregat a més de mil joves de la formació política al voltant del debat d`idees i la posada en comú.

Al llarg del desenvolupament de la Convenció s`han celebrat diverses taules rodones i ponències al voltant de la política juvenil, assumptes socials, política educativa, economia i comunicació política, en què han participat tant personalitats polítiques com tècniques. D`entre els participants, destaquen la secretària general del PP i presidenta de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, el president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González i la presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, el ministre d`Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, el secretari general del PP Europeu i eurodiputat balear, Antonio López-Istúriz, el secretari general del PP basc, Iñaki Oyarzábal, així com diferents responsables orgànics del Partit Popular.

Noves Generacions de Balears ha participat en el debat sobre la importància de les xarxes socials i les TIC en la comunicació política a través del seu Vicesecretari de Comunicació, Jesús de Miguel, qui ha destacà que “a l`hora d`exercir individualment com a mitjans de comunicació a través de les xarxes socials, cal actuar amb la mateixa responsabilitat que els exigim a ells” . Així mateix, De Miguel afirmà que “l`important quan es comunica en xarxes socials no és ser el primer a publicar, sinó que el que es publiqui sigui veraç” .

Per la seva banda el president regional de l`organització juvenil, Andreu Ferrer, participà en la cloenda de la Convenció Nacional, protagonitzada pel president nacional del Partit Popular i del Govern, Mariano Rajoy i la presidenta nacional de NNGG, Beatriz Jurado, juntament amb la resta de presidents autonòmics de l`organització juvenil. Andreu Ferrer incidí en la valentia del president Bauzá amb la implantació del trilingüisme, que posa en el punt de mira el xiringuito que durant trenta anys ha tingut el sector nacionalista a les escoles de les Balears. Finalment destacà que “a partir d`ara a les escoles els alumnes aniran únicament a estudiar i els professors a impartir coneixements”.